Anniversary, Family's Activity

Dating Ber3 @ Cafe Para Para, Grand Paragon Hotel ;)

cerita malam jumaat lepas..

oopsssss.. ini bukan cerita biru 😉

ini cerita kami berdating tiga beranak..

sempena 4th wedding anniversary..

macam biasa ummi lah yang kena fikir sampai migrain..

kat mana tempat nak berdating tu..

fikir punya fikir..

“babah.. jom kita dinner kat cafe para para, grand paragon hotel”

“ok je babah tak kisah..makanan dia sedap tak?”

“so far yang ummi pernah makan 2 3 kali memang sedap”

dalam hati “ummi ni apa je yang tak sedap ;)”

 

balik kerja yang kebetulan ada training volleyball (next story)..

terus siap2 mandi manda keluar dating bertiga.. yeay!

🙂

 

sampai lebih kurang pukul 9pm..

teruslah mengorder apa yang patut..

belek punya belek..

akhirnya kami order..

fresh orange..

ilham macam biasa ummi bekalkan air masak..

fish N chips share bertiga 🙂

air dah sama..

makan nasi harus sama juga..

nasi goreng istimewa..

kata mood sehati sejiwa kan..

disulami dan ditemani olehhhhhh..

mix vege.. nyummsssss 😉

dan yang dinanti2kan..

t-bone steak.. (tak ingat tajuk)

mengembek weolls malam tu..ekeke..

double triple nyummssssssssssssssssssss..

sangat puas hati menu kami malam tu..

rasa nak makan lagi dan lagi dan lagi..

hehehe.. pitamsssss membabats je kerja..

😉

peneraju utama keluarga kecil kami..

my forever hero beso..

kan main kontrol hensem kan..

PA kepada hero beso bersama hero kechik..

yang telah kekenyangan 🙂

boleh jadi meraung waitress nak kemas bawah meja..

ilham suka suki menyepah makanan.. 🙂

alhamdulillah..

4 tahun perjalanan hidup berumah tangga..

macam2 dugaan kami terima..

syukur masih diberi kekuatan untuk menjadi isteri dan ibu..

semoga Allah panjangkan umur kami..

dapat mendidik anak2 syurga kami..

thanks ALLAH!

temukan saya dengan hero beso saya..

tak sangka dah 4 tahun jadi rusuk kiri dia..

semoga jodoh kami berpanjangan hingga ke syurga.. amin..

thanks babah and ilham..

thanks again ALLAH!

pinjam dua2 hero ni untuk melengkapkan hidup saya..

ummi sayang hero2 ummi..

muahhhhhhh3 🙂

p/s thanks mak.. ayah.. adik2.. mak mertua.. SIL/BIL.. kerana merestui hubungan kami.. yang penting.. thanks sebab KAHWINKAN KAMI 😉

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

2 thoughts on “Dating Ber3 @ Cafe Para Para, Grand Paragon Hotel ;)

  1. puas kami tunggu ini n3….heehe….apa2 pn ummi adeeb doakan rumahtangga pn hernee berkekalan hingga ke akhirat…amin…ayat last xle handle siap highlight kan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *