Health Screening Test ;)

19/10/2012

Last Tuesday..

ada health screening test dari hospital penawar..

sempena PTP Safety Day..

entrinya nanti la keluar ya.. 😉

yang nak cerita ni saya buat health screening test..

tapi tak buat semua la..

just check blood pressure, body mass index (BMI)..

dan check blood glucose..

jom tengok..

pakej health screening.. 🙂

saya bukan pergi sesorang..

saya buat check up dengan kak raja, kak intan dan wan..

oooppssss tercicir.. pak dollah pun ada sekali..

kak raja tengah ukur tinggi dan berat..

kak intan tu saja mintak kena bahan..

dia tengah nak ukur siapa tinggi hahahaha..

ok my turn!

saya tak puas hati dengan encik timbang..

seriuos tak puas hati.. mencikkkkk!!

ada ke dia kata berat saya 54kg..

takkanlah kan..

hahahahaha.. gila pshyco..

dah naik tak nak terima kenyataan..

next blood pressure pulak..

nahhhh tengok tu..

sila buat2 faham 😉

next lagi..

blood glucose pulak..

tetiba ter”deja vu” hehehe..

teringat zaman2 pregnant sehari 4 kali kena cucuk jari..

fuhhhhhhh..

dan result keseluruhan..

berat = 54kg (naik 1.4kg???? gullppppppp)

tinggi = 155cm

BMI = 22.4 (masih diparas normal)

blood pressure – systolic/ mm Hg = 124 mm Hg

blood pressure – diastolic/ mm Hg = 67 mm Hg

blood glucose =4.3

hasil daripada buat health screening test..

 

dapat active guard dan fresh & white kayu sugi.. hehehe

ohhh pill box shaklee tu bukan dapat masa buat check up..

itu bekalan MESTI bawa setiap hari..

saja nak tumpang pop..pular.. kata fang dalam boboiboy.. 😉

itu saja nak cerita..

 

++++++++++IKLAN++++++++++

 

Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya.
Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :
SMS/ WhatsApp : 012 766 9877      
Facebook Fanpage  : Hernee Nazir Biz
Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: