Lai.. Lai.. Lai.. Siapa Mahu Durian Crepe.. Saya Sedia Tolong Orderkan ;)

rasa ramai tengah kemaruk durian crepe.. mula2 saya buat tak tahu.. tapi lama2 rasa nak tahu juga.. saya order dengan kak linda.. sekali dengan kawan2 yang berminat.. 7 bungkus sekali dapat hari khamis lepas.. excited nak rasa..   ni rupa luaran durian crepe.. gebus kan..rasa sayang pulak nak makan.. πŸ˜‰ bila digigit.. fuhhhhhhhhhhh.. nyummmmssssssssss.. yummeeeeeeeeeehhhhh..…Continue reading Lai.. Lai.. Lai.. Siapa Mahu Durian Crepe.. Saya Sedia Tolong Orderkan πŸ˜‰

Dating Ber3 @ Cafe Para Para, Grand Paragon Hotel ;)

cerita malam jumaat lepas.. oopsssss.. ini bukan cerita biru πŸ˜‰ ini cerita kami berdating tiga beranak.. sempena 4th wedding anniversary.. macam biasa ummi lah yang kena fikir sampai migrain.. kat mana tempat nak berdating tu.. fikir punya fikir.. “babah.. jom kita dinner kat cafe para para, grand paragon hotel” “ok je babah tak kisah..makanan dia…Continue reading Dating Ber3 @ Cafe Para Para, Grand Paragon Hotel πŸ˜‰

{Koleksi Boboiboy} Yeay! Boboiboy Angin & Yaya In Da Houseeee ;)

thanks babah belanja ilham boboiboy angin dan yaya.. tak sabar ilham nak kumpul semua figura.. **sebenonya ummi dia yang eksaited terlebih** πŸ˜‰ semenjak ilham dah minat gila boboiboy ni.. ummi dan babah pun dah terjebak sekali.. hari2 dihidang dengan boboiboy.. dah hafal dialog dah..hehehe..   first week dorang keluarkan boboiboy angin dan yaya.. next tak…Continue reading {Koleksi Boboiboy} Yeay! Boboiboy Angin & Yaya In Da Houseeee πŸ˜‰