Lai.. Lai.. Lai.. Siapa Mahu Durian Crepe.. Saya Sedia Tolong Orderkan ;)

rasa ramai tengah kemaruk durian crepe.. mula2 saya buat tak tahu.. tapi lama2 rasa nak tahu juga.. saya order dengan kak linda.. sekali dengan kawan2 yang berminat.. 7 bungkus sekali dapat hari khamis lepas.. excited nak rasa..   ni rupa luaran durian crepe.. gebus kan..rasa sayang pulak nak makan.. ๐Ÿ˜‰ bila digigit.. fuhhhhhhhhhhh.. nyummmmssssssssss.. yummeeeeeeeeeehhhhh.. […]

Dating Ber3 @ Cafe Para Para, Grand Paragon Hotel ;)

cerita malam jumaat lepas.. oopsssss.. ini bukan cerita biru ๐Ÿ˜‰ ini cerita kami berdating tiga beranak.. sempena 4th wedding anniversary.. macam biasa ummi lah yang kena fikir sampai migrain.. kat mana tempat nak berdating tu.. fikir punya fikir.. “babah.. jom kita dinner kat cafe para para, grand paragon hotel” “ok je babah tak kisah..makanan dia […]

{Koleksi Boboiboy} Yeay! Boboiboy Angin & Yaya In Da Houseeee ;)

thanks babah belanja ilham boboiboy angin dan yaya.. tak sabar ilham nak kumpul semua figura.. **sebenonya ummi dia yang eksaited terlebih** ๐Ÿ˜‰ semenjak ilham dah minat gila boboiboy ni.. ummi dan babah pun dah terjebak sekali.. hari2 dihidang dengan boboiboy.. dah hafal dialog dah..hehehe..   first week dorang keluarkan boboiboy angin dan yaya.. next tak […]

Misteri Kerepek Di Atas Meja ;p

ย attention! attention! kepada yang baik hati lagi mulia.. silalah tampil ke depan.. depan meja saya je.. tak jauh mana pun.. sampai2 opis.. tanjat gegurl tengok atas meja ada plastik sebungkus.. bila buka tengok ada ni haaa.. toblerone, garlic cracker, kerepek keladi & kerepek salut sambal.. ** telan air liur jap** ๐Ÿ˜‰ tapi tak tahu siapa […]

Health Screening Test ;)

Last Tuesday.. ada health screening test dari hospital penawar.. sempenaย PTP Safety Day.. entrinya nanti la keluar ya.. ๐Ÿ˜‰ yang nak cerita ni saya buat health screening test.. tapi tak buat semua la.. just check blood pressure, body mass index (BMI).. dan check blood glucose.. jom tengok.. pakej health screening.. ๐Ÿ™‚ saya bukan pergi sesorang.. saya […]