• Foods Review

    Lai.. Lai.. Lai.. Siapa Mahu Durian Crepe.. Saya Sedia Tolong Orderkan ;)

    rasa ramai tengah kemaruk durian crepe.. mula2 saya buat tak tahu.. tapi lama2 rasa nak tahu juga.. saya order dengan kak linda.. sekali dengan kawan2 yang berminat.. 7 bungkus sekali dapat hari khamis lepas.. excited nak rasa..   ni rupa luaran durian crepe.. gebus kan..rasa sayang pulak nak makan.. 😉 bila digigit.. fuhhhhhhhhhhh.. nyummmmssssssssss.. yummeeeeeeeeeehhhhh.. semua terkeluar.. sedap uollssssssssssssssss.. rasa nak lagi.. dan lagi.. dan lagi.. lemak berkrim disukai ramai gitu kan.. en.nazir pun kata sedap.. jadi memang sahih sedap.. rasa nak order lagi.. memang konfem saya order lagi..hehehe hari ni tolong kak linda ambil order kawan2.. saja tolong menolong sedara mara.. sesiapa yang berminat nak order.. boleh bagitau ye..…

  • Anniversary,  Family's Activity

    Dating Ber3 @ Cafe Para Para, Grand Paragon Hotel ;)

    cerita malam jumaat lepas.. oopsssss.. ini bukan cerita biru 😉 ini cerita kami berdating tiga beranak.. sempena 4th wedding anniversary.. macam biasa ummi lah yang kena fikir sampai migrain.. kat mana tempat nak berdating tu.. fikir punya fikir.. “babah.. jom kita dinner kat cafe para para, grand paragon hotel” “ok je babah tak kisah..makanan dia sedap tak?” “so far yang ummi pernah makan 2 3 kali memang sedap” dalam hati “ummi ni apa je yang tak sedap ;)”   balik kerja yang kebetulan ada training volleyball (next story).. terus siap2 mandi manda keluar dating bertiga.. yeay! 🙂   sampai lebih kurang pukul 9pm.. teruslah mengorder apa yang patut.. belek punya…

  • Koleksi Boboiboy Ilham,  My Hero Kechik - Ilham Syahmi

    {Koleksi Boboiboy} Yeay! Boboiboy Angin & Yaya In Da Houseeee ;)

    thanks babah belanja ilham boboiboy angin dan yaya.. tak sabar ilham nak kumpul semua figura.. **sebenonya ummi dia yang eksaited terlebih** 😉 semenjak ilham dah minat gila boboiboy ni.. ummi dan babah pun dah terjebak sekali.. hari2 dihidang dengan boboiboy.. dah hafal dialog dah..hehehe..   first week dorang keluarkan boboiboy angin dan yaya.. next tak tahu boboiboy tanah ke petir ke.. plan ummi nak kumpulkan semua.. **over dari ilham** 😉 jom baca info boboiboy angin & yaya 🙂 BOBOIBOY ANGIN Kuasa elemen – Angin Senarai kuasa – Pusaran angin/ gerudi taufan Personaliti – Ceria/ suka berjenaka Tukaran kuasa – Boboiboy Taufan Serangan – 3 stars Pertahanan – 5 stars Kepantasan…

  • Work

    Misteri Kerepek Di Atas Meja ;p

     attention! attention! kepada yang baik hati lagi mulia.. silalah tampil ke depan.. depan meja saya je.. tak jauh mana pun.. sampai2 opis.. tanjat gegurl tengok atas meja ada plastik sebungkus.. bila buka tengok ada ni haaa.. toblerone, garlic cracker, kerepek keladi & kerepek salut sambal.. ** telan air liur jap** 😉 tapi tak tahu siapa gerangan yang baik hati ni.. nak makan pun takut.. tapi nazam dan kak intan kan main lagi membedal.. aiyoooooooooo.. “kalo kena mandrem korang kena dulu” 😉 hehehe memain je la.. pusing ke kanan meja pulak.. saya nampak adaaaaaaa.. sebungkus roti sardin.. ohhh nyum2 nya.. ni tak takut nak makan.. sebab dah tahu pemberi sedekahnya siapa..…

  • Anything About Me,  Bisnes,  Colleagues,  Work

    Health Screening Test ;)

    Last Tuesday.. ada health screening test dari hospital penawar.. sempena PTP Safety Day.. entrinya nanti la keluar ya.. 😉 yang nak cerita ni saya buat health screening test.. tapi tak buat semua la.. just check blood pressure, body mass index (BMI).. dan check blood glucose.. jom tengok.. pakej health screening.. 🙂 saya bukan pergi sesorang.. saya buat check up dengan kak raja, kak intan dan wan.. oooppssss tercicir.. pak dollah pun ada sekali.. kak raja tengah ukur tinggi dan berat.. kak intan tu saja mintak kena bahan.. dia tengah nak ukur siapa tinggi hahahaha.. ok my turn! saya tak puas hati dengan encik timbang.. seriuos tak puas hati.. mencikkkkk!! ada ke…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: