Kelas Penyusuan – Teknik Marmet @ Shaifful Bahrin & Co. Taman Setia Tropika

macam yang dah di beritahu dalam entry kelas penyusuan | teknik marmet.. sepatutnya kelas ni di adakan pada 15 september 2012.. atas sebab2 tertentu kelas postponed on 29 september 2012.. alhamdulillah hikmah disebalik tak ke penang.. kalau tak rugi juga terlepas menimba ilmu teknik marmet.. sebelum memang tahu marmet dan pernah buat.. cuma tak selalu […]

Maybank – Legoland Bloggers Contest

Ok..peluang untuk para bloggers dapat ticket free ke Legoland.. kalau rasa nak try silalah ikut arahan di bawah.. saya tengok kalau tahap kerajinan membuak2.. mood nak menaip datang, insya’Allah join 😉 harap je dekat dengan Legoland, tapi belum sampai lagi.. sebab en.nazir kata sabar dulu orang tengah ramai tu.. tak lari legoland dikejar.. lagi satu […]

Jom Register NuffnangX

Saya dah register.. anda bila lagi? 🙂 nah baca macamana nak claim blog kat NuffnangX credit info: NuffnangX Claim your blog on NuffnangX 18 September 2012 Signed up with NuffnangX? Awesome! Now you can find, follow and communicate with your favourite bloggers on mobile. To enhance your blog reading experience, you should claim and verify […]

{Fren’s Wedding} Selamat Pengantin Baru Uncle Kamarul & Auntie Mastura :)

ok..sorry encik dan puan perantin.. baru nak story mory.. inilah tujuannya kami ke negeri sembilan di hari raya ke 7.. nak menghadiri babah’s bff uncle kamarul’s wedding.. majlisnya di kuala pilah.. taman apa entah tak ingat pulak 😉  akhirnyaaaaaa.. uncle kam bertemu jodoh.. pengantin lelaki baru sampai.. eceeeehhh..padahal dup dap nak sanding 😉 berjalan menuju […]