• First Time Menjejakkan Kaki Ke Shaklee JB Branch.. Fuhhhh Sesat Barat ;p

    30/09/2012

    cerita sesat barat di tengahari jumaat.. ok.. first time jejakkan kaki kat shaklee JB branch.. selama ni beli barang kirim mommy salwa la.. suruh ana dan ayu ambil la.. and mostly beli by post.. terfikir nak top up stok sendirian berhad.. ajak ita teman kejap time lunch hour tu..   hoyeahhhh dengan tak sengajanya tertidur…

    Read more
  • Kelas Penyusuan – Teknik Marmet @ Shaifful Bahrin & Co. Taman Setia Tropika

    30/09/2012

    macam yang dah di beritahu dalam entry kelas penyusuan | teknik marmet.. sepatutnya kelas ni di adakan pada 15 september 2012.. atas sebab2 tertentu kelas postponed on 29 september 2012.. alhamdulillah hikmah disebalik tak ke penang.. kalau tak rugi juga terlepas menimba ilmu teknik marmet.. sebelum memang tahu marmet dan pernah buat.. cuma tak selalu…

    Read more
  • Sesi Membabai Babah Ke Penang ;)

    28/09/2012

    sesi membabai babah.. ummi yang over sentap πŸ˜‰ macamlah babah tu nak ke obersi bertahun2 kan.. gi Penang je kot πŸ˜‰ 7.45pm kami hantar babah ke PTP.. babah ilham kan encik pengurus pasukan.. haruslah sampai awal..sekali sampai je orang lain ramai dah ada.. ok fine! πŸ™‚   satu jam lebih juga menunggu bas sampai.. hujan…

    Read more
  • {DDHN} Kari Lokan In Da Houseeee ;)

    27/09/2012

    **hari tu babah tanya.. apa DDHN??? ayoooo babah..kan ummi dah bagitau.. DDHN = Dari Dapur Hernee Nazir πŸ˜‰ ini cerita masak memasak di hari bekerja.. beli lokan hari selasa.. tapi hari selasa babah kata tak payah masak.. jadi ummi hold dulu lokan ni tak kupas kulit.. **tips: jangan sesekali kenakan air paip kat si lokan…

    Read more
  • Maybank – Legoland Bloggers Contest

    26/09/2012

    Ok..peluang untuk para bloggers dapat ticket free ke Legoland.. kalau rasa nak try silalah ikut arahan di bawah.. saya tengok kalau tahap kerajinan membuak2.. mood nak menaip datang, insya’Allah join πŸ˜‰ harap je dekat dengan Legoland, tapi belum sampai lagi.. sebab en.nazir kata sabar dulu orang tengah ramai tu.. tak lari legoland dikejar.. lagi satu…

    Read more
1 2 3 5
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: