Mom & Baby Expo 2012 @ Danga City Mall, JB

 

Yeayyyyy!!!

Mom & Baby Expo 2012 @ Danga City Mall, JB datang lagi..

Rasanya ummi nak jadikan aktiviti tahunan la.. boleh tak babah?

Last year pergi last day expo..sampai pulak waktu2 dah nak hujung2..

tapi sempat jugalah beli baju untuk Ilham, toys dan yang penting barang maybeline untuk ummi..eehhh??!! ;)

harap2 kali ni dapat datang awal.. dapat belanja secara berhemah..

babah.. awak ada masa 2 bulan untuk kasi kocek penuh..

ummi dengan Ilham nak pow babah ni..ngeeee~

Ok.. jom siapa nak saing..roger2 ok! :)

+++++sila save kat kalendar ye+++++

 Mom & Baby Expo 2012 @ Danga City Mall, JB

5 – 7 Oktober 2012

10am – 9pm

:)

Share this nice post:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “Mom & Baby Expo 2012 @ Danga City Mall, JB

  1. nanti ajak member2 datang kat blok C6 pagi sabtu nih, member akak ada buat car boot sale, jual baju budak2… start 8.30 pg kat parking blok C6. heboh2kan la..

    • kak bg details blh org war2kan..

  2. barang bay murah2 ke?

    • so far dah 2x saya pergi mmg murah2..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: