Ramadhan Day #7

Ramadhan Day #7

{oooopssss kebizian untuk update iftar untuk Ramadhan Day 7, 8 and 9}

Ok niat asal nak masak untuk iftar Ramadhan ke 7..

tapi hari tu balik lambat, jadi tak sempat nak memasak..

En. Nazir kata kita buka je la kedai Marni..

saya pun ikut je la..

Menu kami hari tu, siakap 3 rasa, kailan ikan masin, tomyam seafood..

plussssss mommy ngah Ilham ada masak ayam masak merah..

alhamdulillah kenyang..

sejak berpuasa ni rasanya pengambilan nasi saya kurang sikitlah..

****dengan harapan boleh selim**** 😉

tak selera sangat..kalau boleh berbuka tu nak togok air jek..

hausnya Allah je yang tahu..

mungkin ni dugaan untuk saya kan..

harap2 dapat puasa penuh tahun ni.. Amin 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!