Ramadhan Day #6

Ramadhan Day #6

Ramadhan ke 6 berbuka di rumah manis rumah 🙂

Memang dah plan nak buat mee hoo sup.. sup ayam makan dengan mee hoon plusssss sambal kicap nyum2..

Balik terus cari bahan2.. sampai rumah ambil si kecik tu, then bersilat gayung kat dapur..

tengah2 masak dia boleh pulak merengek.. “Nakkkkk.. nakkkkk..”

(itu signal dia nak ngempeng dengan ummi) 🙂

makanya sambal kicap tak siap lagi..

tak sampai hati punya pasal, stop la kejap ajak dia ngempeng..

Babah Ilham balik dekat2 pukul 7pm, Ilham dah selamat tidur..

sepantas kilat buat sambal kicap..

Alhamdulillah tercapai hajat tekak nak makan mee hoon sup..

walaupun simple je, tapi puas hati 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!