Cabaran Mengepam Semasa Berkursus :)

Dah lama nak share pengalaman pertama saya mengepam semasa berkursus.. bukan berKURUS πŸ˜‰ Tapi almaklumlah.. si puan blog ni hari2 pun makan vitamin.. sampaikan vitamin “M” dia dah terlebih2 dah hehehe.. Kat rumah 2 minggu ni pulak wifi problem.. jadinya nak berFB pun tak dapat sebab line Maxis yang baik budi tu sangat2lah hampeh.. Hari […]

Si Hero Kechik Yang Pasrah! :D

Last Saturday.. Masa nak buat spec ummi.. Singgah Secret Recipe dulu isi perut.. Mula2 Ilham maintain stay dalam stroller.. Sekali naluri keibuan si ummi ni rasa.. “Ohhhhh.. kesiannya hero kechikku” Lalu diarahkan babah untuk ambil baby chair.. dan si hero kechik dimasukkan ke dalam baby chair.. Hero kechik didudukkan berserta pesanan dari seorang ummi.. “Ok.. […]

Alhamdulillah.. Dah Dapat Mata Baru ;p

First of all.. alhamdulillah pandangan bertambah cerah.. Million thanks to my beloved hubby.. sebab hadiahkan spec baru ni.. Yippeeeeeeeeee..suka gila.. Actually masa dia tanya birthday present nak apa? Saya tak ada idea.. **acting lebeyhhhh** πŸ˜‰ Sekali dia offer nak spec baru tak.. Ohhh kecil tapak tangan.. nyiru saya tadahkan πŸ™‚ Punya tangguh2 nak ke kedai […]