Ilham 11 Months.. Oredi ;-)

14/06/2012

Yeay! Hero kechik ummi dah 11 bulan..

Alhamdulillah.. Syukran Ya Allah..

1 month to go.. go go go.. go go go..

Kita akan achieve target “DEGREE IN BREASTFEEDING”

Phewwwwwwwwwwwwww..

Tak sangka dah nak setahun dah anak ummi.. 🙂

Ilham dah semakin aktif.. lebih aktif dari bulan2 yang lepas..Ada masa tidur awal.. tu pun kalau dah penat sangat..Ada masa dia bantai berjaga sampai pukul 12am or lebih..Jenuh juga la ummi nak menahan mata dari tertidur sebelum Ilham tidur 😉

Gigi dah semakin bertambah..so far baru ada 6 batang..Masih 2 batang kat bawah.. dan 4 batang gigi atas.. Kalau ngempeng suka dengki ummi main gigit2..Gigi awak tu dah le tajam sayang oiiii.. sakit ummi tau..

Tengah cari feel nak tidur.. muka toye je 🙂

Muncung boleh sangkut hanger.. hehehe~

Ngantuk dah tahap dewa2.. Pasrah! Saya nak titon 🙂

Kaki dah semakin ligat memapah tepi2 meja..Sekarang dah pandai panjat sofa sendiri..Bila ah sampai atas.. dia menjerit dan suka suki nak lepas tangan..Ohhhh sayang ummi..danger la buat macam tu..Kang terbongkang ke belekang camano? Tak dapek ummi nak nolong ehhhh.. 😉

Seeeeeeeeeee..

 

 

 Sedang bergaya dengan CD baru.. Dah pandai buka CD sendiri haisyyhhhhh.. bertuah punya anak.. kang kalau dah terkucil kang ummi juga yang susah..hehehe~

Lagi satu perkembangan terbaru.. pantang nampak babah or sesiapa berdiri depan pintu.. mula angkat tangan nak babai sambil bunyi “uhhh..uhhh”.. macam orang tua la awak ni..hehehe..

Ilhammm.. Ilhammm.. semoga Ilham dapat menjadi “Penyejuk mata dan penenang jiwa” buat ummi dan babah.. Tunggu next month yeaa baby.. Ummi ada something special for you.. Muaaaaahhhhhhhhhh2..

Next entry ummi share pasal “Perkembangan Bayi Pada Usia 11 Bulan” secara general dan sedikit perkembangan Ilham. Stay tuned!

p/s Schedule entry of the day.. bukan senang ummi nak bersengkang mata taip entry ni 😉

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: