Anything About Me

Alhamdulillah.. Dah Dapat Mata Baru ;p

First of all.. alhamdulillah pandangan bertambah cerah..

Million thanks to my beloved hubby.. sebab hadiahkan spec baru ni..

Yippeeeeeeeeee..suka gila..

Actually masa dia tanya birthday present nak apa?

Saya tak ada idea.. **acting lebeyhhhh** 😉

Sekali dia offer nak spec baru tak..

Ohhh kecil tapak tangan.. nyiru saya tadahkan 🙂

Punya tangguh2 nak ke kedai spec, Sabtu lepas baru lah pergi..

Spec yang saya pilih..

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

Ohhh.. power spec sudah bertambah2..

Masa check dah jejak 800++

O to the M to the G!!!

Beli spec ni kat kedai Zoff kat AEON, Bukit Indah

Buy 1 free 1..

Yang free tu lupa nak snap 🙂

Nahhhhhhhhhh..

Ummi Ilham with her new spec 🙂

and below picture taken by hero beso yang mendengki hero kechik..

tadaaaaaaaaaaaaaa..

{ni main2 je tau..bukan Ilham pakai spec betul2..sila jangan marah ummi & babah dia ye}

Notti babah dengki saya tau..

“I don’t want to wear spec like ummi and babah ok..

pelishhhhhh remove it!.. don’t want.. don’t want 😉

**sambil menjerit nak nangis**

Ummi rasa dah macam muka Abang Kashah la bila Ilham pakai spec..

Ok.. sekarang sedang menyesuaikan mata dengan power baru..

So far alhamdulillah ok.. tak de la rasa senoning ke apa.. 🙂

Once again, thanks babah.. ummi sayang lebeyhhhh.. 😉

p/s: Nak kumpul duit kat tabung ayam nak buat rawtan Lasik 😉

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *