Shaklee Biz

I’m Your Independent SHAKLEE Distributor :)

Hi, saya adalah pengedar sah Shaklee di kawasan Gelang Patah, Johor. Sila hubungi saya untuk mendapatkan produk Shaklee pada harga istimewa.   – set kesihatan optimum – set ibu hamil – set berpantang/pembedahan – set ibu menyusu – set resdung/alergik/asma/ekzema – set kecantikan kulit / kesuburan/ set keintiman – dan lainΒ² set mengikut keperluan anda   jika anda ingin membeli…

Read More

Baby Development, My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Perkembangan Bayi Pada Usia 11 Bulan

Hero kechik yang tengah khusyuk tengok “Fatimah Juling” angkara ummi yang terbuka channel Astro Prima secara tak sengaja πŸ˜‰ Abaikan suasana yang bersepah tu.. ipad dengan tight dia dah terbang ke situ gamaknya.. Ok.. yok baca info kat bawah dan sedikit perkembangan Ilham (highlighted in red) yang ada persamaan dengan info ni.. Credit info: Babycenter Malaysia Berdikari secara fizikal Sekarang,…

Read More

Dari Dapur Hernee Nazir, Foods for Baby, Masak-Masak, My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Layan Lempeng Di Pagi Sabtu :)

Pagi Sabtu yang aman damai.. Ummi yang tak ada idea nak buat sarapan apa.. Terus terfikir nak buat lempeng memandangkan ada kuah asam pedas ikan sembilang malam tadi.. bila bagitau En. Nazir dia pun ok je. Kalau ummi dengan babah sarapan lempeng.. Ilham nak sarapan apa ek? Ok fine! Ilham pun ummi buatkan lempeng. Taraaaaaaaaaaaa.. Lempeng dia yang siap dulu..…

Read More

My Hero Beso

Simple and Meaningful Father’s Day Celebration for Babah Ilham :)

HAPPY FATHER’S DAYΒ  to Babah & Tok Ayah Ilham.. πŸ™‚ Semalam semua pun busy.. babah busy dengan part time job dia.. Alhamdulillah rezeki.. πŸ™‚ Malam pulak dah start shift malam.. Tok Ayah busy dengan kerja dia.. Jadi tak ada masa nak celebrate ramai2.. Kami plan nak celebrate this weekend je la.. Tapiiiiiiiiiiiiiiii.. Macam tak best pulak rasanya.. Jadi diam2 ummi…

Read More

My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Ilham 11 Months.. Oredi ;-)

Yeay! Hero kechik ummi dah 11 bulan.. Alhamdulillah.. Syukran Ya Allah.. 1 month to go.. go go go.. go go go.. Kita akan achieve target “DEGREE IN BREASTFEEDING” Phewwwwwwwwwwwwww.. Tak sangka dah nak setahun dah anak ummi.. πŸ™‚ Ilham dah semakin aktif.. lebih aktif dari bulan2 yang lepas..Ada masa tidur awal.. tu pun kalau dah penat sangat..Ada masa dia bantai…

Read More