Cloth Diapers Project, My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Dengan Ini Saya Merasmikan.. CD Baru.. Yeayy!

..sukaaaaaaaaaaaa.. Thanks ummi 🙂 Taraaaaaaaaaaaaa..   Ummi sempat snap gambar dari belakang je.. sebab budak baik ni tak reti duduk diam hehehe~ Ok.. secara rasminya Ilham dah merasmikan CD baru malam Sabtu. Excited yang amat ummi dia ni nak pakaikan CD tau. Alhamdulillah, budak kechik ni bagi kerjasama. Geram tengok bila dia pakai CD sebab montot dia jadi tonggek hahaha.…

Read More

Anything About Me, My Birthday

Alhamdulillah.. Untuk Kali Ke 31 ;)

Alhamdulillah.. Syukran Ya Allah untuk nafas ini.. 🙂 Thanks Mak & Ayah melahirkan dan membesarkan anakmu ini.. **sentap kejap pagi tadi bila ayah call and wish birthday.. ohhh sedihhhh.. dah 2 tahun tak dapat dengar wish dari Mak.. hmmm.. tabahlah wahai hati :'( semoga roh Mak tenang di sana.. Al-Fatihah** Thanks untuk hero beso dan hero kechik penenang mata dan…

Read More

My Hero Kechik - Ilham Syahmi

My First Step Untuk Ilham BerCD ;-)

Hoyeaahhh.. Pertama kali membeli cloth diapers bila tiba2 semangat membara nak introduce CD to Ilham. Orang lain dah advance dah..saya baru terkedek2. Tak apalah kan janji saya mencuba 😉 Sejak pregnant memang antara benda yang saya study selain dari breastfeeding adalah CD. Kalau ada masa je menjengah Group MCDP nak baca cerita ibu2 berCD. Tapi masa tu tak terbeli satu…

Read More