Foods Review, Makan²

Lunch @ Sushi King

Dulu sangat tak suka sushi2 ni.. sekali dah try makan sekali amekawwww.. asyik terasa2 nak lagi 😉 Ok.. ni cerita lunch entah minggu bila.. asyik lewat update je.. Ita belanja lunch kat Sushi King.. yummmyy!! Buntang mata nak pilih menu 😉 Fresh orange untuk saya 😉 Meal set.. Yakiniku Bento Kani Tama Maki atau dalam bahasa melayunya “Nak kena maki”…

Read More

Baby Development, My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Perkembangan Bayi Pada Usia 10 Bulan

{Ilham with his future bestfriend.. Rayqal Aqasha Hiew} Melakukan pergerakan yang lebih banyak Ketika bayi berusia 10 bulan, dia selalunya boleh merangkak dengan baik menggunakan tangan dan lututnya, dengan anggota-anggotanya lurus dan tubuhnya selari dengan lantai. Banyak juga bayi yang cuba merangkak sebelum usia 10 bulan tetapi hanya dapat melakukannya dengan baik pada usia ini. Pada usia ini juga, bayi anda boleh duduk…

Read More

Family's Activity, Makan², My Birthday

Ummi’s Birthday Celebration @ Putra Smoke BBQ & Steamboat

Ohhh.. 2 hari tertunggak entry ni.. Thanks to my hero beso En. Nazir for the arrangement of my birthday celebration. Thanks kat adik2 yang memeriahkan makan2 malam tu. Thanks juga kat hero kechik sebab bagi kerjasama walaupun tak berapa sihat. Yummy.. thanks babah! Tak sangka ummi dah 21 tahun lalalalalalala~ 😉 My sweet little family 🙂 **as usual.. ummi dengan…

Read More