• Sudahkah Anda Membuat Ujian Papsmear? :)

    30/05/2012

    Sharing is caring 🙂 Few weeks ago..  Encik Nazir membuat appointment dengan Dr. Fadzilah di Poliklinik Puteri & Surgeri, Taman Nusa Perintis 2, Gelang Patah. Dengan penuh rasa debaran didada, saya pun ikut je la untuk kebaikan saya juga 🙂 Hari tu saya time off, kerja half day. Sepatutnya saya buat 1 months after bersalin,…

    Read more
  • Lunch @ Sushi King

    25/05/2012

    Dulu sangat tak suka sushi2 ni.. sekali dah try makan sekali amekawwww.. asyik terasa2 nak lagi 😉 Ok.. ni cerita lunch entah minggu bila.. asyik lewat update je.. Ita belanja lunch kat Sushi King.. yummmyy!! Buntang mata nak pilih menu 😉 Fresh orange untuk saya 😉 Meal set.. Yakiniku Bento Kani Tama Maki atau dalam…

    Read more
  • Handling Frozen Expressed Breast Milk (EBM) :)

    24/05/2012

    Sharing is caring yawwwwwww! 😉 Cara termudah untuk memahami cara2 untuk mengendalikan frozen EBM.   credit to Puan Nihadriz  **thanks Puan Lin Talib sebab bagitau siapa pelukis kreatif ni** 🙂 Mudahkan?? Nak seribu daya.. tak nak seribu dalih 🙂 Peace!

    Read more
  • Perkembangan Bayi Pada Usia 10 Bulan

    24/05/2012

    {Ilham with his future bestfriend.. Rayqal Aqasha Hiew} Melakukan pergerakan yang lebih banyak Ketika bayi berusia 10 bulan, dia selalunya boleh merangkak dengan baik menggunakan tangan dan lututnya, dengan anggota-anggotanya lurus dan tubuhnya selari dengan lantai. Banyak juga bayi yang cuba merangkak sebelum usia 10 bulan tetapi hanya dapat melakukannya dengan baik pada usia ini. Pada usia…

    Read more
  • Ummi’s Birthday Celebration @ Putra Smoke BBQ & Steamboat

    21/05/2012

    Ohhh.. 2 hari tertunggak entry ni.. Thanks to my hero beso En. Nazir for the arrangement of my birthday celebration. Thanks kat adik2 yang memeriahkan makan2 malam tu. Thanks juga kat hero kechik sebab bagi kerjasama walaupun tak berapa sihat. Yummy.. thanks babah! Tak sangka ummi dah 21 tahun lalalalalalala~ 😉 My sweet little family…

    Read more
1 2 3
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: