Foods Review, MakanΒ²

Lunch @ Johnny’s Restaurant

Next entry untuk sesi meng”OBES”kan diri.. lunch at Johnny’s Restaurant, AEON Bukit Indah with Tata. Sebenarnya plan asal nak makan siput sedut kat Kg. Pasir, sekali tetiba bertukar ke AEON Bukit Indah nak lunch kat Lavender.. sekali tetiba bertukar lagi ke Johnny’s pulak. Apa2 je la tak kisah janji makan lagi pun saya memang peminat setia steamboat kat Johnny’s ni. Perut pulak dah lapar tahap nak meroyan πŸ˜‰

Ok.. macam biasa ambil set 2 Thai Steamboat for 2 pax.

Ice Lemon Tea saya yang punya.. πŸ™‚

Ini mangkuk pun saya yang punya..

Actually makanan sampai lambat, tak tahulah kenapa dengan waiter Bangla sorang tu. Dia terlupa agaknya nak antar bahan2 nak dimasak tu, menyirap jugalah darah sekejap sebab dah menggigil lapar hehehe. Setengah jam menunggu, lambat sangat saya panggil je waitress lain. Sampai je makanan terus la lebur dalam periuk hehehe. Rasa terpikat pulak tengok periuk dengan dapur steamboat ni rasa macam nak wink2 kat En. Nazir la dapat sebiji ok juga ni.. bolehlah kita bersteamboat kat rumah πŸ˜‰

Overall, makan memang puas hati dan mengenyangkan. Well, saya dan En. Nazir memang peminat tegar steamboat Johnny’s.. tang sambal dia tu.. nomnomnom.. sedap gilosssss πŸ˜‰ rasa nak minta resepi jek hahaha. Oklah sebelum merapu bertambah banyak baik saya stop. This week sesi obes stop seketika sebab makcik Tata tak aad Jumaat ni. So kita sambung sesi obes next week πŸ™‚

Share this nice post:
Tagged

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor β™₯ Product Review β™₯ Food Review β™₯ Media/ Events β™₯ Advertorial β™₯ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

2 thoughts on “Lunch @ Johnny’s Restaurant

  1. amboi…sesi obes ni mmg btol2 best…kalo laaa sy keje gak,mst sama naik nk mkn je kann..
    makcik tata nk p carik k-pop nye org tuk jadik bf..hahhaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *