Lunch @ Sedap Corner

Ok.. cerita tertangguh 2 minggu lepas.. our next destination.. Sedap Corner, AEON Bukit Indah. Plannya nak settlekan semua restaurant kat JJ hahaha. Sampai2 terus tuju sana.. tapi dah sampai depan Sedap Corner tetiba berbelah bagi nak ke Soul Thai pulak.. OMG! 😉 At last.. Sedap Corner! Muktamad! 🙂 Lepas membelek menu.. pusing2 berkali2.. muktamad.. nak […]

Perkembangan Bayi Pada Usia 9 Bulan

Agak terlambat nak share entry “Perkembangan Bayi Pada Usia 9 Bulan”.. biasa la Puan Blog kebizian akhir2 ni 😉 Gambar sekadar hiasan.. masa ni Ilham jadi body guard ummi and Mamacu 😉 Muncung ummi kan main panjang hahaha.. dialog masa tu.. “Ilhammmm.. tengok tuuu.. tengok depan..” Tapi malangnya.. Ilham buat tak tahu syok tengok amoy […]

RAMADHAN Is Around The Corner.. Sudahkah Anda Mengganti Puasa ;)

98 days away from RAMADHAN.. Sekadar mengingatkan DIRI SENDIRI, ahli keluarga dan kawan2 semua, kerana bulan Ramadhan dah semakin menghampiri kita. As for me, of course banyak hari yang kena ganti sebabnya.. the whole month actually saya tak berpuasa sebab masa tu saya dalam pantang. Jadi bermula this week onwards saya akan mengganti puasa saya […]

Lunch @ Johnny’s Restaurant

Next entry untuk sesi meng”OBES”kan diri.. lunch at Johnny’s Restaurant, AEON Bukit Indah with Tata. Sebenarnya plan asal nak makan siput sedut kat Kg. Pasir, sekali tetiba bertukar ke AEON Bukit Indah nak lunch kat Lavender.. sekali tetiba bertukar lagi ke Johnny’s pulak. Apa2 je la tak kisah janji makan lagi pun saya memang peminat […]

Perkembangan Bayi Pada Usia 8 Bulan

{Entry tertangguh.. Perkembangan Bayi Pada Usia 8 Bulan walaupun hero kechik saya dah nak menginjak ke 9 bulan.. macam biasa nota merah sedikit perkembangan Ilham..} Free styler 😉 **sila abaikan babat babah itewwww** Duduk, merangkak dan berdiri Sekarang, bayi anda sudah berusia lapan bulan jadi dia sudah mula duduk dengan baik tanpa dibantu dan mungkin sudah merangkak atau bergerak ke […]