Foods Review, MakanΒ²

Lunch @ Black Canyon Coffee Restaurant With Tata :)

Last week, tekak mengada2 nak makan sushi.. jadi lunch hour ajak Ita pergi Jusco Bukit Indah kejap. Mula2 tujuan asal sushi je kan.. sekali dah masuk dalam tukar plan, lunch kat Black Canyon lepas tu tapau sushi bawa balik opis hmmmmm.. Dahsyatttttttt πŸ˜‰

First time makan kat sini, agak blur2 tot nak pilih menu. Ita memang dah selalu jadi dia dah ada menu feveret la kan. Hmmm.. pilih punya pilih saya pilihhhhhhhhhhh..

Ice Lemon Tea πŸ™‚

with..

Udon in Spicy Prawn Tom Yum Soup.. sluurrrpp!

Kesimpulan yang dapat disimpulkan.. walaupun hanya mencuba satu menu.. saya sangat berpuas hati. Rasa tomyam dia.. fuhhhh marvellous.. sedapppppppppp banget.. pedas masam memang saya suka. Kalau En. Nazir ada mesti dia pun suka rasa tomyam yang macam ni. Ice Lemon Tea pun memang sesedap rasa. Saya lupa pulak Ita makan menu apa, dan tak sempat nak snap hehehe. Siap2 makan kami terus mentapau sushi.. hoyeaaaaahhh πŸ™‚

Ok, sekian sesi meng’obes’kan diri saya. Next time nak ajak En. Nazir try menu lain pulak.. ehhh!?? πŸ˜‰ Hari ni nak terjah Subway..jeng3.. πŸ™‚

Share this nice post:
Tagged

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor β™₯ Product Review β™₯ Food Review β™₯ Media/ Events β™₯ Advertorial β™₯ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *