• Lunch @ Black Canyon Coffee Restaurant With Tata :)

    30/03/2012

    Last week, tekak mengada2 nak makan sushi.. jadi lunch hour ajak Ita pergi Jusco Bukit Indah kejap. Mula2 tujuan asal sushi je kan.. sekali dah masuk dalam tukar plan, lunch kat Black Canyon lepas tu tapau sushi bawa balik opis hmmmmm.. Dahsyatttttttt 😉 First time makan kat sini, agak blur2 tot nak pilih menu. Ita…

    Read more
  • Makan2 @ Tropika Steamboat & BBQ, Setia Tropika

    28/03/2012

    ##Ohhhh.. kasihan blog saya yang terabai ni.. maapkan puan blog ye wahai blog kesayangan.. bizi sangatlah konon sampai nak bukak blog pun tak sempat.. lagi pulak disk space dah exceed limit tu yang nak bukak dashboard pun tak boleh. Sekarang saya dah upgrade disk space harap2 lepas ni ada la rasa rajin tu ;).. Ok…

    Read more
  • Tarikh Yang Tak Mungkin Dilupakan {23 Mac 2010}

    23/03/2012

    AL-FATIHAH BUAT BONDA HAJJAH KASMAH BINTI DAUD {13 Febuari 1952 – 23 Mac 2010} Hari ni genap 2 tahun pemergian arwah Mak. Sekejap je kan dah 2 tahun, hmmm.. selama ni jugalah kami menanggung rindu. Sedih hati ni Allah je yang tahu, lagi2 bila melalui majlis pernikahan Ayu.. sebak rasa hati. Apa pun syukur alhamdulillah,…

    Read more
  • Ilham 8 Months.. Oredi ;-)

    14/03/2012

    Alhamdulillah hero kechik ummi dah 8 bulan hari ni. Sibuk dengan persiapan perkahwinan Mama Cu Ilham sampai ummi lupa nak update blog untuk ceritakan perkembangan Ilham. Alhamdulillah sekali lagi kerana Ilham masih lagi dikurniakan rezeki susu ibu. Mudah2an rezeki ini berpanjangan hingga Ilham genap 2 tahun. Perkembangan pada usia 8 bulan, Ilham masih belum pandai…

    Read more
  • Update Stok Frozen EBM & Puree Ilham

    06/03/2012

    Macam biasa aktiviti MESTI setiap kali weekend menjelma.. menyediakan stok bubur frozen plus puree Ilham untuk seminggu. Untuk kali ni, stok puree carrot, puree brokoli dan puree labu. Puree carrot, puree brokoli dan puree labu.. kalerful gitu kan 🙂 Puree bubur nasi yang kaler putih tu.. Tugas saya bangun pagi memanaskan semangkuk puree bubur tu,…

    Read more
1 2
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: