Dari Dapur Hernee Nazir, Masak-Masak

{DDHN} Random Cooking #1

Koleksi gambar masak-masak “Dari Dapur Hernee Nazir”. Bila masaknya? Hmmm.. jangan tanyalah.. saya dah tak ingat main snap je, lepas tu lupa uodate blog.. entah la akhir2 ni vitamin M terlalu banyak pemalas sungguh nak update blog πŸ™‚

Ok.. jemput tengok menu2 masakan simple saya yang sempat saya snap gunakan camera henpon jek.. tak dan nak angkat camera En. Nazir tu πŸ˜‰

Ayam Masak Kicap bersama Brokoli

Brokoli campur sayur-tak-ingat-nama (kalau ingat saya update.. **tengah mengerah Epan untuk cari nama sayur ni.. hehehe.. arwah mak suka masak dulu)

Ayam Masak Lomak Cili Padi

Asam Pedas Siakap senohong gelama ikan duriΒ 

Sawi keriting goreng

Our favorite.. Tempe Goreng cicah Sambal Kicap

Kepah Goreng Sambal

Ayam Goreng Madu Tiga

Ice cream campak2 chocolate rice dengan hershey’s choc.. baru sesuap si hero kechik dah bangun πŸ˜‰

Ok.. itu saja nak tayang.. Kalau nak rasa nak makan kat Cafe Hernee Nazir.. jemputlah datang rumah πŸ™‚

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor β™₯ Product Review β™₯ Food Review β™₯ Media/ Events β™₯ Advertorial β™₯ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *