Anything About Me, Colleagues, Work

HN in Corporate Attire ;p

Cerita semalam.. for the first time.. Hernee memakai corporate attire hahaha.. *poyo* Padahal orang lain punya baju dah lusuh agaknya. Saya je baru pestaim pakai haha. Maklum le masa dapat dulu perut tengah boyot, nak try pun tak muat tak dapat nak butang haha. Sekarang ni baru la terhegeh2 nak try kan.

Thanksssssssss Allah.. masih muat ekeke~ walaupun En. Nazir kutuksssssss hehehe~

watermark terpaksa cover double chin 😉

Abaikan la kalau nampak ada babat yang terkeluar ngeh3..

Ok bergambar bersama peminatsssssssss 😉

{muntah ijooooooooo}

peminat pertama yang berkaki ayam.. Ita 🙂

peminat kedua..berskirt duyung.. Kak Intan 🙂

ni bukan peminat.. ni musuh ketat hahaha.. Nazamengong 😉

Ok untuk kali kedua.. dah tak sabar nak cuti CNY ni. Esok nak ajak En. Nazir ke mana2 berjalan sebab start Ahad sampai Rabu.. (ye saya tambah cuti sampai Rabu sebab BS Ilham balik kampung..) dah terperuk kat rumah dua beranak sebab En. Nazir kerja.

Misi cuti lama kali ni.. nak buat stok EBM sebanyak mungkin insya’Allah.. nak buat frozen puree untuk Ilham insya’Allah.. mudah2an cita2 saya tercapai.. Amin 🙂

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *