My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Botak Chin In D House! :-P

image

image

Hoyeahhhhh.. Happy new year!

Sempena new year babah botak chin kan lagi kepala Ilham. Kali ni dah masuk kali ke 3. Ummi kata 4 kali lagi babah nak botakkan. Hensem tak saya? Cakap la hensem kalau tak saya kecik hati 😛

Macam biasa ummi tukang pegang saya.. babah pulak dengan selambanya tarah rambut sejemput saya tu..masa tu saya mesti la maintain cool bebehhhh..saya relax2 je..saya tahu babah saya terer 😉 Tak sampai 10 minit babah kata dah siap. Happy nya saya rasa.. lepas tu ummi cepat2 mandikan saya kata ummi takut badan saya gatal2 kena rambut.

Amacam ok tak fesyen botak chin saya ni? Kalau uncle2 nak gunting rambut dengan babah saya bolehlah email kat babah saya ye..ngeeee~

Tq babah.. Ummi and Ilham love u so muchhhhh!! 😉

Posted from WordPress for Android

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

2 thoughts on “Botak Chin In D House! :-P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *