Family's Activity, Live Blogging, Weekend

Tak Tahu Nak Letak Tajuk Apa :-P

Lunch Ahad ni ditaja oleh Mommy Ngah. Thanks ye Mommy Ngah. Lepas Zuhur balik rumah Tok Ayah Ilham dah lama tak lepak sana. Mommy Ngah kata dia dah masak ketam sambal, sotong goreng dan ikan goreng. Fuhhh.. rezeki terpijak tu. Sampai je terus melantak dengan jayanya. Petang sikit adik datang bawa goreng pisang, keropok leko etc makan lagi. Lepas tu…

Read More

Live Blogging, My Hero Kechik - Ilham Syahmi

TQ Mommy Ngah ;-)

…sebab belikan Ilham musical carpet ni. Yeay! Dah bertambah mainan Ilham. Barulah tak boring duk rumah. Bolehlah Ilham belajar ABC πŸ˜‰ Minggu lepas ummi belikan cloth book dengan musical toy, ummi kata saja nak bagi Ilham terhibur kat rumah. Tq ummi.. Tq Mommy Ngah nanti belikan mainan lagi ya πŸ˜‰ Posted from WordPress for Android

My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Budak Kemaruk Nak Meniarap ;)

Ini cerita budak kemaruk nak meniarap.. siapa lagi kalau bukan hero kechik kesayangan saya Ilham Syahmi. Aksi2 ni saya rakamkan masa dia tengah excited nak meniarap sendiri. Wahhhh.. sekarang kena sangat2 berhati2 sebab dia dah semakin aktif, tak boleh tinggal atas katil sorang2. Saya dah pun plan dengan En. Nazir nak alih katil kat master bedroom ke bilik sebelah dan…

Read More

Foods Review, MakanΒ²

Croissant Adarassa House Yang Best! ;)

Tengahari tadi, saya dan Ita hanya.. diulangi HANYA makan Croissant yang kami beli kat cafe bawah, Adarassa House Cafe. First time mencuba, tu pun sebab tengok Capt Akashah order semalam. Call Yana terus order untuk lunch. Harga satu RM3.50 sahaja. Nahhhhh.. ni rupa paras croissant itu πŸ˜‰ ohhh.. sungguh yummy kawan2. Tengok rupa je dah tahu sedap ke tak kan.…

Read More