Menu Pasar Malam Saje ;-)

Balik kerja pesan kat Ayu suruh pergi pasar malam, sebab rasa malas nak masak. Ayu kata nak datang rumah makan sama2 dengan Adik sekali. Banyak betul dorang beli makanan dah macam untuk makan sepuluh orang. Menu utama, nasi kerabu yang sedap πŸ™‚ Sila jamu mata anda ye πŸ™‚ Si kecik tu jadi pemerhati je la […]

Ayip Punya Kerja ;p

Godeh2 pc kat office, buka folder tu buka folder ni.. sekali terbuka “My Pictures” tengok2 tenung2 dan terjumpa file ini πŸ˜‰ Hmmmm.. belum apa2 dah kantoi awal sebab dah ada nama, jadi automatik dah tahu siapa pemilik lukisan ni.   Taraaaaaaaaaaaaa.. πŸ™‚   Ini dia pemilik lukisan itu. Ayip si rambut terpacak. Last 2 weeks […]

Mandi Manda @ Melaka Wonderland Theme Park & Resort

Sampai juga ke last episode of our ‘coti2’ ke Melaka πŸ™‚ Fuhhhhhhhhhhhh.. jenuh nak menaip sebenarnya tu yang lambat keluar entry ni. Banyak nak cerita, tapi saya ringkaskan je la. Dalam previous entry, lepas ronda2 Banda Hilir kami nak ke Melaka Wonderland, menunaikan hajat Mommy Ngah yang teringin sangat nak mandi manda kat sini. Layankan […]

Yeay! Dapat Hadiah Dari Puan Salwa :)

Sebenarnya saya tengah menunggu parcel dari Little Momo sekali tunggu punya tunggu hadiah dari Puan Salwa (Shaklee) yang sampai dulu. Hadiah ni hasil dari review saya pasal produk Shaklee for Breastfeeding dalam entry yang lepas. Apa yang saya dapat? Taraaaaaaaaaaaa.. Fridge Magnet dari Sabah.. bertambah lagi koleksi FM.. sukeeeeeee πŸ™‚   Pill case.. macam tahu2 […]