• Tak Tahu Nak Letak Tajuk Apa :-P

    27/12/2011

    Lunch Ahad ni ditaja oleh Mommy Ngah. Thanks ye Mommy Ngah. Lepas Zuhur balik rumah Tok Ayah Ilham dah lama tak lepak sana. Mommy Ngah kata dia dah masak ketam sambal, sotong goreng dan ikan goreng. Fuhhh.. rezeki terpijak tu. Sampai je terus melantak dengan jayanya. Petang sikit adik datang bawa goreng pisang, keropok leko…

    Read more
  • TQ Mommy Ngah ;-)

    23/12/2011

    …sebab belikan Ilham musical carpet ni. Yeay! Dah bertambah mainan Ilham. Barulah tak boring duk rumah. Bolehlah Ilham belajar ABC 😉 Minggu lepas ummi belikan cloth book dengan musical toy, ummi kata saja nak bagi Ilham terhibur kat rumah. Tq ummi.. Tq Mommy Ngah nanti belikan mainan lagi ya 😉 Posted from WordPress for Android

    Read more
  • Johnny’s Time :)

    23/12/2011

    Malam semalam punya cerita.. balik kerja ajak En. Nazir ke Jusco kejap nak cari barang. Actually nak mencuba Safi Rania Gold, jauh sekali mencarikan macam la kat Mydin ke kedai2 terdekat tak ada kan. Yang betulnya, saja nak ajak merayau. Sampai2 je tak cari barang dulu pun, mencari tempat nak mengisi perut dulu tu yang…

    Read more
  • Budak Kemaruk Nak Meniarap ;)

    21/12/2011

    Ini cerita budak kemaruk nak meniarap.. siapa lagi kalau bukan hero kechik kesayangan saya Ilham Syahmi. Aksi2 ni saya rakamkan masa dia tengah excited nak meniarap sendiri. Wahhhh.. sekarang kena sangat2 berhati2 sebab dia dah semakin aktif, tak boleh tinggal atas katil sorang2. Saya dah pun plan dengan En. Nazir nak alih katil kat master…

    Read more
  • Croissant Adarassa House Yang Best! ;)

    21/12/2011

    Tengahari tadi, saya dan Ita hanya.. diulangi HANYA makan Croissant yang kami beli kat cafe bawah, Adarassa House Cafe. First time mencuba, tu pun sebab tengok Capt Akashah order semalam. Call Yana terus order untuk lunch. Harga satu RM3.50 sahaja. Nahhhhh.. ni rupa paras croissant itu 😉 ohhh.. sungguh yummy kawan2. Tengok rupa je dah…

    Read more
1 2 3 4 6
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: