TQ Mommy Ngah ;-)

…sebab belikan Ilham musical carpet ni. Yeay! Dah bertambah mainan Ilham. Barulah tak boring duk rumah. Bolehlah Ilham belajar ABC πŸ˜‰ Minggu lepas ummi belikan cloth book dengan musical toy, ummi kata saja nak bagi Ilham terhibur kat rumah. Tq ummi.. Tq Mommy Ngah nanti belikan mainan lagi ya πŸ˜‰ Posted from WordPress for Android

Budak Kemaruk Nak Meniarap ;)

Ini cerita budak kemaruk nak meniarap.. siapa lagi kalau bukan hero kechik kesayangan saya Ilham Syahmi. Aksi2 ni saya rakamkan masa dia tengah excited nak meniarap sendiri. Wahhhh.. sekarang kena sangat2 berhati2 sebab dia dah semakin aktif, tak boleh tinggal atas katil sorang2. Saya dah pun plan dengan En. Nazir nak alih katil kat master […]

Croissant Adarassa House Yang Best! ;)

Tengahari tadi, saya dan Ita hanya.. diulangi HANYA makan Croissant yang kami beli kat cafe bawah, Adarassa House Cafe. First time mencuba, tu pun sebab tengok Capt Akashah order semalam. Call Yana terus order untuk lunch. Harga satu RM3.50 sahaja. Nahhhhh.. ni rupa paras croissant itu πŸ˜‰ ohhh.. sungguh yummy kawan2. Tengok rupa je dah […]

Menu Pasar Malam Saje ;-)

Balik kerja pesan kat Ayu suruh pergi pasar malam, sebab rasa malas nak masak. Ayu kata nak datang rumah makan sama2 dengan Adik sekali. Banyak betul dorang beli makanan dah macam untuk makan sepuluh orang. Menu utama, nasi kerabu yang sedap πŸ™‚ Sila jamu mata anda ye πŸ™‚ Si kecik tu jadi pemerhati je la […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!