Foods Review, MakanΒ²

Croissant Adarassa House Yang Best! ;)

Tengahari tadi, saya dan Ita hanya.. diulangi HANYA makan Croissant yang kami beli kat cafe bawah, Adarassa House Cafe. First time mencuba, tu pun sebab tengok Capt Akashah order semalam. Call Yana terus order untuk lunch. Harga satu RM3.50 sahaja.

Nahhhhh.. ni rupa paras croissant itu πŸ˜‰

ohhh.. sungguh yummy kawan2.

Tengok rupa je dah tahu sedap ke tak kan. Ya ikhlas dari hati ni puji, bukan bodek tau hehehe.

Bukti kesedapannya.. πŸ˜‰

Nampak benor nipunyaaaaaaaaa.. belum makan lagi la time ni πŸ˜‰ Tapi memang puas hati macam nak lagi.. oooppssssssss~

Β Ita pun kata sodappppppp..

Makanya mulai hari ni, kalau dah bosan nak order menu lain, confirm la croissant jadi pilihan hati kami sampai jemu hehehe. Sesiapa yang nak try, pergi la order kat Adarassa House Cafe kat Wisma PTP, Blok A. Sekian, promosi percuma πŸ™‚

p/s Kak Ngah aka Taukey Adarassa, kalau terbaca entry ni, sila taja croissant free selama seminggu..ngeee~ tak malu πŸ˜‰

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor β™₯ Product Review β™₯ Food Review β™₯ Media/ Events β™₯ Advertorial β™₯ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *