Ole2 Dari Bandung

03/12/2011

image

image

Yeay! Dapat ole2 dari Bandung, Ita bagi. Thanks Ita. Saya dapat telekung dan fridge magnet, Encik Nazir dapat t-shirt. Thanks again Ita bertambah koleksi fm akak, kiut pulak tu logo twitter yang penting both telekong and fm tu kaler pink.. I loiiikee 🙂

Hernee Nazir – Semalam saya cuti sebab baby sitter Ilham balik kampung, hari ni tetiba rasa macam dah hari Ahad pulak ngeee~ Ilham bila tahu ummi dia ada kat rumah macam biasa la nak ngempeng jek tak sempat ummi nak buat stok 🙂

Posted from WordPress for Android

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: