Live Blogging, OleΒ²

Ole2 Dari Bandung

image

image

Yeay! Dapat ole2 dari Bandung, Ita bagi. Thanks Ita. Saya dapat telekung dan fridge magnet, Encik Nazir dapat t-shirt. Thanks again Ita bertambah koleksi fm akak, kiut pulak tu logo twitter yang penting both telekong and fm tu kaler pink.. I loiiikee πŸ™‚

Hernee Nazir – Semalam saya cuti sebab baby sitter Ilham balik kampung, hari ni tetiba rasa macam dah hari Ahad pulak ngeee~ Ilham bila tahu ummi dia ada kat rumah macam biasa la nak ngempeng jek tak sempat ummi nak buat stok πŸ™‚

Posted from WordPress for Android

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor β™₯ Product Review β™₯ Food Review β™₯ Media/ Events β™₯ Advertorial β™₯ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *