Live Blogging,  Ole²

Ole2 Dari Bandung

image

image

Yeay! Dapat ole2 dari Bandung, Ita bagi. Thanks Ita. Saya dapat telekung dan fridge magnet, Encik Nazir dapat t-shirt. Thanks again Ita bertambah koleksi fm akak, kiut pulak tu logo twitter yang penting both telekong and fm tu kaler pink.. I loiiikee 🙂

Hernee Nazir – Semalam saya cuti sebab baby sitter Ilham balik kampung, hari ni tetiba rasa macam dah hari Ahad pulak ngeee~ Ilham bila tahu ummi dia ada kat rumah macam biasa la nak ngempeng jek tak sempat ummi nak buat stok 🙂

Posted from WordPress for Android

Share this nice post:

Comments

comments

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: