Dari Dapur Hernee Nazir, Live Blogging, Weekend

Cerita Sabtu ;-)

image

image

image

Update ringkas jek 😉

Menu Sabtu saya.. Asam pedas ikan kaci yang dibeli oleh En. Nazir dan sayur sawi keriting goreng ber’meatball’. Ni kes nak habiskan stok meatball semua sayur pun rencahnya meatball 🙂 Gambar telur dadar ber’meatball’ tu lauk hari apa entah, saja nak share. Dah macam rupa pizza pun ada juga hahaha.

Ikutkan plan asal semalam nak buat ayam ala2 kenny rogers, whipped potato dan desertnya banana split tapi terpaksa dibatalkan sebab En. Nazir nak balik BP kejap ada wedding job kat sana. Rasa tak syok lak dia tak ada nak masak beriya. So plan akan dibuat esok, nak ajak adik2 dan bakal adik ipar sekali.

Tunggu je ye, nanti saya share ayam ala2 kenny rogers versi Hernee Nazir 😉

Hernee Nazir – Gambar dinner nanti saya share.. Macam segan nak upload hahaha.. Alhamdulillah nombor saya 438 tu bertuah walaupun tak dapat grand prize.. Tak sabar nak redeem 🙂

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *