Dari Dapur Hernee Nazir, Live Blogging

Santapan Sabtu

image

image

Menu hari ni.. Masak sepantas kilat ayam masak lemak cili padi dan kobis campur carrot goreng. Start masak agak lewat sebab melayan pakcik kenit tu dulu. Sekejap2 menjengah dia main sorang2, bila jengah sekali lagi dah tetidur sendiri dah dia. Kesian anak ummi.

Bahan2 nak masak saya mintak tolong Derus belikan tadi. Thanks ye Derus hehe. Selesai masak cepat2 makan takut yang kat bilik tu terjaga. Sekali elok je habis kemas.. basuh pinggan dah dengar suara dia mengagah2 sorang2. Hmmmmm.. Bertuah punya anak, tak bagi peluang makanan ummi hadam betul2 tau 🙂

Ni awal2 saya dah remind En. Nazir suruh beli jajan untuk mskan time tengok AIM 2010 malam ni. Harap2 menghiburkan la tak macam Anugerah Skrin yang hambar minggu lepas.

Ok la nak golek2 kejap dengan pakcik kenit 😛

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *