Farewell Lunch Niza

Burpppp.. alhamdulillah kenyang 🙂 **sedawa semalam bunyi hari ni**

Dah 2 hari lunch ditaja, dan hari ni ditaja lagi. Adoiyaaiiiii macamana nak selim melim ni. Alasan terbaeeeeekkk punyeeeeeee.. “saya makan untuk Ilham sekali” Sorry Ilham Ilham ummi guna nama Ilham 🙂

Tukang order makanan macam biasa, sila bagi kat saya. Ambil pakej RM330 untuk 10 pax semata2 nak penuhi kehendak orang mengidam ketam bangkang iaitu Encik Nazam dan Puan Intan 😉 Kitorang pergi bertujuh jek, Pak Dolly kitorang tapaukan jek.

 

IMG_1157

 

Ye.. ini dia dua orang yang teringin nak makan ketam bangkang. Kalau tak penuhi keinginan takut air liur baby meleleh pulak nanti terutama yang lelaki tu 😉

Aksi2 mereka dan saya makan 🙂

IMG_1158

IMG_1159

IMG_1160

IMG_1162
IMG_1164
IMG_1165

IMG_1166

IMG_1167

IMG_1163

Capt Akashah yang berpantang tak makan seafood.. ikan siakap sampai ke tulang dibedal 🙂

 

IMG_1161

This is not mine 😉 *tipu*

 

IMG_1169

Tinggal kulit jek.. isi2nya dah masuk perut Nazam sorang..ooopppsss

 

IMG_1168

Not mine too 😉

 

IMG_1170

Last but not least.. Alhamdulillah kenyang..

**Ni pun baru balik dari makan free lagi ;)**

Esok ada siapa2 nak bagi makan free tak?

 

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: