Colleagues, MakanΒ², Work

Farewell Lunch Niza

Burpppp.. alhamdulillah kenyang πŸ™‚ **sedawa semalam bunyi hari ni**

Dah 2 hari lunch ditaja, dan hari ni ditaja lagi. Adoiyaaiiiii macamana nak selim melim ni. Alasan terbaeeeeekkk punyeeeeeee.. “saya makan untuk Ilham sekali” Sorry Ilham Ilham ummi guna nama Ilham πŸ™‚

Tukang order makanan macam biasa, sila bagi kat saya. Ambil pakej RM330 untuk 10 pax semata2 nak penuhi kehendak orang mengidam ketam bangkang iaitu Encik Nazam dan Puan Intan πŸ˜‰ Kitorang pergi bertujuh jek, Pak Dolly kitorang tapaukan jek.

 

IMG_1157

 

Ye.. ini dia dua orang yang teringin nak makan ketam bangkang. Kalau tak penuhi keinginan takut air liur baby meleleh pulak nanti terutama yang lelaki tu πŸ˜‰

Aksi2 mereka dan saya makan πŸ™‚

IMG_1158

IMG_1159

IMG_1160

IMG_1162
IMG_1164
IMG_1165

IMG_1166

IMG_1167

IMG_1163

Capt Akashah yang berpantang tak makan seafood.. ikan siakap sampai ke tulang dibedal πŸ™‚

 

IMG_1161

This is not mine πŸ˜‰ *tipu*

 

IMG_1169

Tinggal kulit jek.. isi2nya dah masuk perut Nazam sorang..ooopppsss

 

IMG_1168

Not mine too πŸ˜‰

 

IMG_1170

Last but not least.. Alhamdulillah kenyang..

**Ni pun baru balik dari makan free lagi ;)**

Esok ada siapa2 nak bagi makan free tak?

 

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor β™₯ Product Review β™₯ Food Review β™₯ Media/ Events β™₯ Advertorial β™₯ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *