Anything About Me, MakanΒ², Work

Makan Free Memang Sedap :)

Hari ni last day Niza kat HSE & Marine Dept, alhamdulillah rezeki Niza masih lagi kat PTP. Esok dah start kat Admin Dept pulak. Niza suruh mak dia masak nasi jagung bawa pergi opis menjamu perut besar kitorang. Dia yang suruh tau bukan kami yang suruh πŸ™‚

Nahhhh.. sila telan air liur..

 

nasi jagung made by Mak Niza πŸ™‚

 

ayam masak merah yang super sedap..pedassss mantoppp

 

dalca..

 

Ini saya yang punya ngeh2..

 

that's mine.. sikit jek kan πŸ˜‰

 

Sikit jek.. tapiiiiiiiiiiiiiii bertambah sampai dua kali hehehe. Serious sedap ayam masak merah Mak Niza. Walaupun pedas sampai meleleh h****s tetap licin saya bedal.

 

yang melantak dulu.. me, Ita & Niza..

 

Ni sebelum melantak, sempat lagi kan. Gila kamera!

 

the jelatsssssss.. πŸ˜‰

 

Yang paling last makan..uissyyhhh2.. mesti banyak dia makan kan? kan? πŸ™‚

Apa pun thanks to Niza yang menyuruh mak dia masak, thanks to mak Niza yang memasak dan thanks to ayah Niza yang deliver makanan tu. Lepas ni tak dapatlah makan pisang goreng free πŸ˜‰ Madang nak free ya. Esok kitorang akan buat farewell lunch untuk Niza kat Restoran Saujana. Hoyeaaaaaaaahhhhhhh.. makan free lagi πŸ˜‰

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor β™₯ Product Review β™₯ Food Review β™₯ Media/ Events β™₯ Advertorial β™₯ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *