Anything About Me, Pregnancy Journey

Hari2 Terakhir Sebelum Meletopppp ;)

Godeh2 pen drive, terjumpa gambar ni.. hari2 terakhir sebelum meletoppp sampai tak sempat nak masukkan kat blog 🙂

Huwaaaaa.. sangat debab masa ni serba serbi kembang termasuklah hidung yang semulajadi kemang. Rasa cuak pulak tengok perut sendiri. Kusssss semangat besar juga Ilham kan duk dalam perut Ummi. Macamanalah kalau pregnant lagi nanti. Kata orang kalau first dah besar, yang next2 pun akan bertambah besar perutnya. Betul ke? Cuakkkkkkksssssssssss plak 😉

 

 

Ohhh.. baru teringat, masa ni kitorang tengah melenjan kamera baru Marine Department. Tu yang duk posing luar dalam opis tu ngeee~Dah tengok je la gambar kembang kuncup ni. Kalau tak nak tengok sila tutup mata hehehe.

 

 

 

Last but not least.. bergambar bersama peminat seopis 😉 (fitamssssssssssss)

 

Peminat jangan fanatik sangat aeh 😉 Nanti i sign kat tudung u pakai liquid paper ngeeee~

 

Hernee Nazir – Hari ni birthday Pok teh saya, “Happy birthday Pok Teh” semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. amin 🙂

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

8 thoughts on “Hari2 Terakhir Sebelum Meletopppp ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *