3 Dara Pingitan ;)

3 Dara Pingitan ;) by herneesamshudin
3 Dara Pingitan 😉, a photo by herneesamshudin on Flickr.

Inilah dia 3 dara pingitan housemate Ita, opismet saya (amekawwwww..berbelit2). Dari kiri, cik adik manis ni namanya Cik Afzan, sebelah dia Cik Anis (sekampeni juga dengan saya tapi lain department) & Cik Ita (ofkos tak payah kenalkan lagi sebab dah selalu je saya tayang muka dia kat blog ni 🙂

Dari last week saya plan nak buat spaghetti meatball bolognise tapi tup2 bahan tak cukup pulak. Sudahnya buat je la minggu ni. Saja masak lebih dan ajak 3 dara pingitan ni makan kat rumah sebab nak menebus kesilapan hahaha. Sebenarnya hari tu dorang beraya kat rumah saya, tapi saya yang baru nak belajar jadi super mak ni tak sempat nak masak. Jadinya saya suruh Ita beli KFC dan makan kat rumah saya, saya belanja. Kesiankan orang datang beraya kena dera beli makanan sendiri hehehe. Sempat juga jamahkan Ibu Zura, pengasuh Ilham tadi. Alhamdulillah rezeki semua hari ni. Thanks ya korang sudi datang rumah manis rumah akak ni hehehe. Souvenir before diorang balik ialah sebotol air Sprite stok raya yang tak habis ngeeee 🙂

Sekian selamat berhujung minggu semua 🙂

Hernee Nazir – Hari ni tak puas hati dengan meat ball cap lembu hitam la.. rasa dia ada lain macam sikit tapi tetap kena telan.. nak suruh En. Nazir minta ganti rugi kat abang Pasar Taming Sari yang jual meat ball ni 😉

Psssstttt..psssssttt.. Kalau berkenan dengan 3 dara pingitan kata atas ni bagitau saya tau.. Nanti saya tolong adjustkan..hahaha.. (sejak bila dah terjebak dengan ajen pencari jodoh entah).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
Posts created 4646

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!