Feeling Habis ;)

Feeling Habis ;) by herneesamshudin
Feeling Habis 😉, a photo by herneesamshudin on Flickr.

Hari Sabtu dan Ahad ummi ada kat rumah, Ilham pun kan main syok lagi ngempeng. Angan2 ummi nak buat stok terkelendat sikit. Tak capai target la. Hari ni duduk rumah ibu Zura jangan cari ummi nak ngempeng tau. Malam2 nanti baru kita sambung ye.

Entri ngarut sebab umminya ni tengah melawan ngantuk kat opis.. Hmmmm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Feeling Habis ;)

  1. wahhh … lama tak jengah blog hernee tau2 dah ader bb yer. itupun lepas uderk bgtau eheheh nway belum terlambat kan akak nak wish … Congratulation!!!

    p/s tahniah jugak kerana berjaya BF bb. Akak anak 1st sempat 4bln jek. Anak 2nd plak Alhamdulillah sampai 1thn 2bln. Lepas tuh dah kering dah .. but rite now dia still nak ngopek gak. takleh tinggal ^_^

    1. hehehe thanks kak..kite pn dh lame x jngah blog akk..alhamdulillah dpt bf hrp2 capai target smpai 2 thn..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *