Uncategorized

Tanpa Roti ;)

  Malam tadi ada orang request nak breakfast telur separuh masak, roti cicah baked beans, telur dan sausage before dia pergi main badminton. Maka pagi2 yang tak berapa pagi sangat, saya selaku master chef turun le ka dapur menyiapkan apa yang patut sebelum dia keluar rumah. Malam tadi dah suruh beli barang2nya siap2. Dalam tak …

Continue Reading
My Hero Beso

Macam Iqram Dinzly Ke? ;)

Dapat email dari En. Nazir.. time dia kerja siang bolehlah beremail2 macam tak jumpa kat rumah..ngeee~ Tajuk email.. “di suatu petang ketika saya bekerja” Driver : Awak ni bukan adik beradik iqram yg pelakon tu ae? Saya : Hahaha.. dah ramai sangat yg cakap cm tu bang.. Driver : dari dulu nak tanya.. tapi segan..heheheh …

Continue Reading
Family's Activity Live Blogging Thru Flicker My Breastfeeding Journey My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Ilham.. Whenever.. Wherever.. ;p

Ilham.. Whenever.. Wherever.. ;p, a photo by herneesamshudin on Flickr. ..and forever like ngempeng 😉 Babah dengan Mommy Ngah syok mandi manda kat Melaka Wonderland, ummi pulak layan Ilham ngempeng. Penat sangat agaknya sayang ummi sorang ni. Ummi pun penat Ilham tapi seronok dapat spend time dengan Ilham, Babah dan Mommy Ngah. Full entry pasal …

Continue Reading
Family's Activity Live Blogging Thru Flicker My Hero Kechik - Ilham Syahmi Weekend

Balik Kampung..Oooo.. Balik Kampung :)

Balik Kampung..Oooo.. Balik Kampung 🙂, a photo by herneesamshudin on Flickr. Ilham nak balik kampung ni, tak sabar nak jumpa Atok Tipah dengan sepupu baru. Tak sampai 5 minit masuk kereta Ilham dah selamat belayar. Hmmmm.. Apa pun tak boleh.. 🙂 Esok Ilham nak ke Alor Gajah, ummi nak bawa jumpa Atok Haniff, family angkat …

Continue Reading