Tanpa Roti ;)

  Malam tadi ada orang request nak breakfast telur separuh masak, roti cicah baked beans, telur dan sausage before dia pergi main badminton. Maka pagi2 yang tak berapa pagi sangat, saya selaku master chef turun le ka dapur menyiapkan apa yang patut sebelum dia keluar rumah. Malam tadi dah suruh beli barang2nya siap2. Dalam tak […]

Ilham.. Whenever.. Wherever.. ;p

Ilham.. Whenever.. Wherever.. ;p, a photo by herneesamshudin on Flickr. ..and forever like ngempeng πŸ˜‰ Babah dengan Mommy Ngah syok mandi manda kat Melaka Wonderland, ummi pulak layan Ilham ngempeng. Penat sangat agaknya sayang ummi sorang ni. Ummi pun penat Ilham tapi seronok dapat spend time dengan Ilham, Babah dan Mommy Ngah. Full entry pasal […]

Balik Kampung..Oooo.. Balik Kampung :)

Balik Kampung..Oooo.. Balik Kampung πŸ™‚, a photo by herneesamshudin on Flickr. Ilham nak balik kampung ni, tak sabar nak jumpa Atok Tipah dengan sepupu baru. Tak sampai 5 minit masuk kereta Ilham dah selamat belayar. Hmmmm.. Apa pun tak boleh.. πŸ™‚ Esok Ilham nak ke Alor Gajah, ummi nak bawa jumpa Atok Haniff, family angkat […]

Get Well Soon Encik Shafizul :)

Get Well Soon Encik Shafizul πŸ™‚, a photo by herneesamshudin on Flickr. Kitorang pergi menjengah opismet, En. Shafizul yang admitted kat Johor Specialist Hospital akibat heart attack. Sampai2 tadi dia dah masuk OT, tak sempat jumpa pun. Cuma dapat berbual dengan Kak Yanti wife dia je. Doa kami semoga En. Shafizul cepat sembuh dan sihat […]