• Makan Free Memang Sedap :)

    31/10/2011

    Hari ni last day Niza kat HSE & Marine Dept, alhamdulillah rezeki Niza masih lagi kat PTP. Esok dah start kat Admin Dept pulak. Niza suruh mak dia masak nasi jagung bawa pergi opis menjamu perut besar kitorang. Dia yang suruh tau bukan kami yang suruh 🙂 Nahhhh.. sila telan air liur..      …

    Read more
  • Tanpa Roti ;)

    29/10/2011

      Malam tadi ada orang request nak breakfast telur separuh masak, roti cicah baked beans, telur dan sausage before dia pergi main badminton. Maka pagi2 yang tak berapa pagi sangat, saya selaku master chef turun le ka dapur menyiapkan apa yang patut sebelum dia keluar rumah. Malam tadi dah suruh beli barang2nya siap2. Dalam tak…

    Read more
  • Melaram Pashmina Baru ;)

    28/10/2011

    Pitamsss la.. snap gambar sendiri 🙂 Sila jangan muntah ijoooo..hehehe.. Pashmina Balqis ni baru je sampai last 2 weeks. Saya beli kat Colourful Collection. Saya beli 2 helai corak sama kaler je lain. Sehelai lagi ni baru je pakai pagi ni kaler keturqoise2an dan yang kat bawah kepepel2an. (aeh ada ke bahasa tu ;))  …

    Read more
  • Macam Iqram Dinzly Ke? ;)

    27/10/2011

    Dapat email dari En. Nazir.. time dia kerja siang bolehlah beremail2 macam tak jumpa kat rumah..ngeee~ Tajuk email.. “di suatu petang ketika saya bekerja” Driver : Awak ni bukan adik beradik iqram yg pelakon tu ae? Saya : Hahaha.. dah ramai sangat yg cakap cm tu bang.. Driver : dari dulu nak tanya.. tapi segan..heheheh…

    Read more
  • Ilham.. Whenever.. Wherever.. ;p

    23/10/2011

    Ilham.. Whenever.. Wherever.. ;p, a photo by herneesamshudin on Flickr. ..and forever like ngempeng 😉 Babah dengan Mommy Ngah syok mandi manda kat Melaka Wonderland, ummi pulak layan Ilham ngempeng. Penat sangat agaknya sayang ummi sorang ni. Ummi pun penat Ilham tapi seronok dapat spend time dengan Ilham, Babah dan Mommy Ngah. Full entry pasal…

    Read more
1 2 3 10
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: