Anything About Me, Makanยฒ, Work

Makan Free Memang Sedap :)

Hari ni last day Niza kat HSE & Marine Dept, alhamdulillah rezeki Niza masih lagi kat PTP. Esok dah start kat Admin Dept pulak. Niza suruh mak dia masak nasi jagung bawa pergi opis menjamu perut besar kitorang. Dia yang suruh tau bukan kami yang suruh ๐Ÿ™‚ Nahhhh.. sila telan air liur..         Ini saya yang punya…

Read More

Uncategorized

Tanpa Roti ;)

  Malam tadi ada orang request nak breakfast telur separuh masak, roti cicah baked beans, telur dan sausage before dia pergi main badminton. Maka pagi2 yang tak berapa pagi sangat, saya selaku master chef turun le ka dapur menyiapkan apa yang patut sebelum dia keluar rumah. Malam tadi dah suruh beli barang2nya siap2. Dalam tak sampai berapa minit semuanya dah…

Read More

Anything About Me, Koleksi Tudung

Melaram Pashmina Baru ;)

Pitamsss la.. snap gambar sendiri ๐Ÿ™‚ Sila jangan muntah ijoooo..hehehe.. Pashmina Balqis ni baru je sampai last 2 weeks. Saya beli kat Colourful Collection. Saya beli 2 helai corak sama kaler je lain. Sehelai lagi ni baru je pakai pagi ni kaler keturqoise2an dan yang kat bawah kepepel2an. (aeh ada ke bahasa tu ;))   snap sorang2.. orang belakang tu…

Read More

My Hero Beso

Macam Iqram Dinzly Ke? ;)

Dapat email dari En. Nazir.. time dia kerja siang bolehlah beremail2 macam tak jumpa kat rumah..ngeee~ Tajuk email.. โ€œdi suatu petang ketika saya bekerjaโ€ Driver : Awak ni bukan adik beradik iqram yg pelakon tu ae? Saya : Hahaha.. dah ramai sangat yg cakap cm tu bang.. Driver : dari dulu nak tanya.. tapi segan..heheheh Saya : Ikram yg mcm…

Read More

Family's Activity, Live Blogging Thru Flicker, My Breastfeeding Journey, My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Ilham.. Whenever.. Wherever.. ;p

Ilham.. Whenever.. Wherever.. ;p, a photo by herneesamshudin on Flickr. ..and forever like ngempeng ๐Ÿ˜‰ Babah dengan Mommy Ngah syok mandi manda kat Melaka Wonderland, ummi pulak layan Ilham ngempeng. Penat sangat agaknya sayang ummi sorang ni. Ummi pun penat Ilham tapi seronok dapat spend time dengan Ilham, Babah dan Mommy Ngah. Full entry pasal family angkat kat Felda Menggong…

Read More