My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Jengah Hero Kechik ;)

++gambar hari pertama balik kerja++

Apasal muka excited gitu sekali Ilham 😉 Dalam hati dia agaknya, ”Ummi ni..macam dah lima tahun tak jumpa Ilham la”

Lunch hour tadi, lepas tapau makanan bergegas balik rumah nak menjengah hero kechik tu. Lagi pun En. Nazir off day, dia ada kat rumah belikan dia makanan sekali.

Sampai kat rumah BS, Ilham tengah nenen sambil mata juling2 nak tidur. Alamak.. Ummi terlambat pulak angan2 nak direct feed dia tengahari. Tak apalah susu yang Ilham minum tu susu Ummi juga kan hehehe. Esok, lusa kita golek2 kat rumah ya sayang 🙂

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

2 thoughts on “Jengah Hero Kechik ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *