Anything About Me, Blog, Blog Template, Work

Godeh2.. Jangan Jahanam Sudah.. ;)

Dari semalam bawa ke hari ni..godeh2 blog..

Konon nak tukar template, try generate sendiri guna online wordpress theme generator tapi tak puas hati.. sebabbbbbbbb.. sebab tak lawa.. dan tuan blog tak terer 🙂

Si hero kecik ni pulak tidur sececah. Sekejap2 bangun, macam tau2 je ummi dia ni nak mengadap netbuk. Bagilah peluang ummi kejap sayang oiiii.

 

gambar lama sekadar hiasan.. saja nak naikkan semangat bekerja esok 😉

 

Buat sementara waktu guna je la dulu template yang ni. Dah juling mata nak cari template dah. Malam karang kalau rajin godeh lagi sambil2 karang entry2 yang tertangguh. Ohhhh sungguh banyak cerita tertangguh, cuma tak ada masa nak mengarang.

 

Hernee Nazir – Ohhhhh.. kenapalah esok Isnin 26/9 cubalah esok Isnin 4/9 ke.. bolehlah relax2 kat rumah lagi ;p (ayat pekerja yang tak sedar diri hidup makan gaji) Ilhammmmmmmmmm.. tolong ummi, ummi takmo kerja.. ummi nak duk rumah jaga Ilham 🙁

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *