My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Jengah Hero Kechik ;)

Jengah Hero Kechik 😉, a photo by herneesamshudin on Flickr. ++gambar hari pertama balik kerja++ Apasal muka excited gitu sekali Ilham 😉 Dalam hati dia agaknya, ”Ummi ni..macam dah lima tahun tak jumpa Ilham la” Lunch hour tadi, lepas tapau makanan bergegas balik rumah nak menjengah hero kechik tu. Lagi pun En. Nazir off day, dia ada kat rumah belikan…

Read More

My Breastfeeding Journey, My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Make Penang Breastfeeding Friendly – 1 Minute Simultaneous Breastfeeding

Date: Sunday, 9th October 2011 Time: 3:15pm – 5:00pm Venue: Straits Quay, Penang. Highlights: 1. “1 Minute Simultaneous Breastfeeding” (Pre-registration is required athttp://tiny.cc/1min-bf). We encourage all breastfeeding mothers in Penang to come along and show your support by breastfeeding your baby all together at 4pm at the event. Mothers from all over Malaysia, you are cordially invited to join us…

Read More

Lirik Lagu, Rambling, Song of The Day, Work

Penyanyi Sebenar Lagu Beribu Sesalan..Hahaha

Ku susuri malam ini Yang tidak berbintang sunyi sepi Juga rembulan dah menghilang Dalam kelam ku sendiri Ku mencari hembus bayu Yang selalu berbisik madah rindu Kini membisu dalam sayu Tidak ku temu suaramu Kekasihku di jalanan yang berliku Di saat ku perlukanmu Tertutup jua segalanya terhadapmu Di sini ku tersedu-sedu Setelah cinta pergi Ku mengusung duka ini diiringi Kisah…

Read More