e-Cert for 1-min Virtual Simultaneous Breastfeeding for Ummi & Ilham :)

  Yeay! E-Cert for Ummi dan Ilham dah dapat dah. Thanks to Connie & MMPS. Orang lain dah lama download tapi saya ni baru je terhegeh2 nak online bersungguh2 sementara si hero kechik tu tidur. So far BF journey yang saya lalui di hari ke 47 sangat mengujakan dan kadang2 mencabar. Pernah sekali air mata […]

1 Minit Penyusuan Bayi Serentak

1 Minit Penyusuan Bayi Serentak, a photo by herneesamshudin on Flickr. Yeay! Hari ni Ummi dan Ilham sempat join ibu2 satu Malaysia dalam aktiviti ‘1 Minit Penyusuan Bayi Serentak’ anjuran MMPS. Last week tengok kat fb ada program ni sempena minggu penyusuan susu ibu sedunia. Terus minta En. Nazir emailkan nama saya dan Ilham untuk […]