Anything About Me, My Breastfeeding Journey, My Hero Kechik - Ilham Syahmi

e-Cert for 1-min Virtual Simultaneous Breastfeeding for Ummi & Ilham :)

  Yeay! E-Cert for Ummi dan Ilham dah dapat dah. Thanks to Connie & MMPS. Orang lain dah lama download tapi saya ni baru je terhegeh2 nak online bersungguh2 sementara si hero kechik tu tidur. So far BF journey yang saya lalui di hari ke 47 sangat mengujakan dan kadang2 mencabar. Pernah sekali air mata saya menitis sambil BF kan…

Read More

My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Ilham.. 1 Month Oredi ;)

Ilham.. 1 Month Oredi 😉, a photo by herneesamshudin on Flickr. Hari ni 12/8/11 alhamdulillah genap sebulan sudah Muhammad Ilham Syahmi. Sebenarnya saya kira esok dia sebulan rupa2nya hari ni hehehe. Thanks to Mummy Cdot & Mummy Dasy jadi kalkulator saya sekejap tadi. Apalah Ummi Ilham ni dah tak reti mengira agaknya hehehe. Setakat sebulan ni, memang macam2 ragam dan…

Read More