Teringin Tart Nenas Gulung Yang Kak Intan Jual ;)

sedapnye kalau dapat makan ni.. nyum2..

[credit pic: encik google]

 

Ye betul tak tipu. Dari hari tu dah bagitau Kak Intan (opismet), teringin betul nak makan tart nenas gulung yang dia jual raya tahun lepas. Tapi kawan dia tak start lagi jual kena tunggu raya la gamaknya. Hadoiii rasa teringin benor dah ni. Kalau dulu saya tak suka tart nenas orang lain selain tart nenas arwah mak. Tapi tart nenas gulung yang ni rasa suka sangat2. Rasanya tahun lepas punya tart adalah untuk santapan tuan rumah jek 😉

 

Ni saya dah pesan awal2 kat Kak Intan nak order 2 balang untuk raya ni walaupun rasanya time raya tu masih dalam pantang atau dah habis pantang nak beli gak tak peduli 🙂

 

Huwaaaaaaaaa.. nak kuih tart gulung nenas.. tulun 😉

 

Share this nice post:

Leave a Reply