SGM kali ke-5: Coping with Breastfeeding During Ramadhan

Sedang prepare proposal nak ke SGM 5 ni kepada En. Nazir (wah proposal kata dia). Kalau belum bersalin lagi macam nak datang je join, adussshhh kena pulak time En. Nazir kerja malam. Sure dia tak dapat join sekali. Kalau dia luluskan pun mesti kena bawa sorang escort in case nak terbersalin. Kang kalau datang sorang, mau huru hara kawan2 kat SGM nak jadi mak bidan terjun hehehe. Kawan2 yang berminat, silalah join menambah ilmu BF hari Sabtu ni. Andai kata saya tak dapat pergi silalah share dengan saya ilmu tu. Details program macam kat bawah ni, saya copy & paste dari fb Kelab Susuibu Johor 🙂

 

Tarikh :16 Julai 2011 (Sabtu)
Masa : 2.30 pm – 4.30 pm
Lokasi: Taman Setia Tropika, Johor Bahru
Menu : Pot luck lagi
Tema : Please vote

PC yang terlibat:-

Sila hubungi
Aishah – 013-7098352
Siti Aminah – 012-2048848
Ida – 019-7226279
Noorul Syahadah – 019758780
POTLUCK amatlah dialu-alukan. Jika anda membawa potluck sila beri menu anda pada AJK potluck untuk list. 🙂

Sila bawa tikar jika ada lebih kat rumah eh… Terima kasih!

Share this nice post:

Leave a Reply