Anything About Me, Favourites, MakanΒ²

Gila Blueberrry Cheese Tart ;)

Kami sangat suka dan jatuh chenta dengan blueberry cheese tart Kak Po aka Kak Siti Aminah Jait (kakak kawan saya.. mak dia jiran depan rumah mak saya) owner BATRISYIA DELIGHTS CAKES & CUPCAKES. Dari pestaim makan sampai sekarang, saya cuba beli blueberry cheese tart orang lain tapi rasanya tekak saya tetap pilih yang Kak Po. Seriuos sedap dan secukup rasa (sambil taip sambil telan air liur ;))

 

IMG_0407

 

Sepanjang preggy ni ada dua kali la saya order, mula2 rasa takut nak makan sebab almaklumlah, i kan ‘kakak diabetes’ πŸ˜‰ tapi bila fikir terliur tu order juga la. Rasa tak cukup, lepas order lagi. Ohhh sedapnya. Makan dengan cermat bersama En. Nazir πŸ™‚

 

IMG_0408

 

Ini stok yang terakhir.. sangat sayang nak makan rasanya. Tapi kena makan juga kalau tak nanti En. Nazir yang makan hehehe. Gila kedekut kan. Nak lagi..nak lagi.. πŸ™‚

 

Kawan2 yang teringin nak try hasil air tangan Kak Siti bolehlah jengah2 blog dia >>BATRISYIA DELIGHTS CAKES & CUPCAKES<< Dijamin puas hati πŸ™‚

Share this nice post:
Tagged

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor β™₯ Product Review β™₯ Food Review β™₯ Media/ Events β™₯ Advertorial β™₯ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

2 thoughts on “Gila Blueberrry Cheese Tart ;)

  1. Sedapnye. Dulu masa kerja pun ade sorg kakak tu chees tart laku gile. Spnjg tahun ade je org order. Pastu lom jmpa lg cistat sesedap tu. Rasa nk terjah plak tmpat yg hernee beli kot2 kena dgn tekak kita lak πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *