Anything About Me, Frenz, Shopping, Weekend

Menghapuskan Cuti Hari Sabtu :)

Yeahhh.. hari Sabtu sempat ikut Cdot & Yot ke Jusco. Bosan duduk kat rumah saja tanya2 dia tak ada nak ke mana2 ke. Kebetulan Yot nak ke bank, jadi saya dengan muka tak malu pun mengendeng la nak ikut 🙂

 

Nahhh.. ni gambar on the way ke Jusco.. melayan Ean dalam kereta..

 

IMG_0339

Hensem tak saya?? 😉

 

IMG_0340IMG_0341

 

Ean kena paksa hahaha..

dalam hati.. “aku tumbuk gak Umi Long ni kang”

 

IMG_0342IMG_0343

 

Lepas pergi Ambank teruslah menerjah ke Nando’s. Dah lama tak ke sini. Kalau keluar dengan En. Nazir, kami jarang makan kat Nando’s sebab En. Nazir tak berapa minat sangat. kalau wifey dia ni bedal je segala makanan 😉

 

IMG_0344

IMG_0345

IMG_0346

 

Belum sempat order makanan Ean dah beraksi atas meja. Sempat jengah2 orang sebelah, senyum2.. terlebih peramah pulak budak kecil ni hari ni. Maybe tengok Apek kat sebelah meja tu dia terkenang Apak dia kat KL hehehe.

Hoyeaahhhhh.. time kami pulak nak berposing 🙂

 

IMG_0347

 

Mummy duk berposing dengan Acu, Ean kat belakang buat apa tu??

 

IMG_0350

 

Acu yang baru balik dari Timur Leste ni macam mengantuk je rupanya. Sampaikan jalan nak ke Bukit Indah pun tak hafal 😉

 

IMG_0352

 

Hambikkkk.. Ean bagi Mummy kerja part-time waitress kat Nando’s. tabah ye Mummy dengan kerenah anakmu 🙂 Ditumpahkannya air mineral atas meja. Masa dah dapat makanan habis corn Acu jadi mangsa hahaha. Nasib baiklaj Acu tu tak berbadan dua, kalau tak meleleh air liur nak makan corn yang dah kena hentak atas meja dikerjakan dek Ean 🙂

 

IMG_0353

 

Ni menu saya 🙂 mild2 saja kang hot2 kang sakit perut nayooooooo. Alhamdulillah kekenyangan sampaikan nak cari barang pun tak larat di samping sakit perut baby duk mengeras je. Makanya, time Cdot dan Yot bershopping saya duduk je kat bangku Jusco merelaxkan diri. Siap2 belanja terus balik rumah dan sempat menapaukan En. Nazir GCB Mc’D. Kesian pakcik tu tengah kerja jadi belikan la buat makan malam. Sampai rumah black out tapi sempat terbongkang sekejap dalam kepanasan sebab kepenatan.

Itu saja cerita petang Sabtu yang best 🙂

Share this nice post:
Tagged ,

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *