Frenz, Geng Makan, Practical Student

BerGCB Di Tengahari Jumaat

Pagi tadi..on the way nak ke opis dengar iklan kat radio pasal GCB. Dalam hati berkata “tengahari ni kalau ajak Ita pergi McD ok juga kan”. Sekali sampai opis je Ita terus bagi cadangan nak pergi McD tengahari. pekena GCB. Perghhhh.. macam tahu2 je kan. Ko skodeng hati akak aeh Ta? 🙂

 

Lunch hour je tadi berdezup kitorang ke Mc D Bukit Indah berempat. Sampai2 cari tempat, diorang pergi beratur dan saya duduk je diam2. Ni la masa nak membuli anak2 dara ni. Hajat hati nak bergambar2 lah konon, tapi dah dapat GCB terus terlupa. Balik opis terus berposing ringkas. Thanks to Pak Dollah tolong jadi cameraman 🙂

 

belakang: Zira & Ada.. depan: tuan blog & Ita 🙂
nyumm2.. untung baby tengahari ni dapat merasa GCB.. padahal omak aeh yang melantak 😉

 

Ni Zira punya yang tak dimakan kat sana. Kitorang bertiga punya dah selamat diproses dalam perut hehehe. Puas hati dapat makan GCB.. alhamdulillah. Nanti dalam pantang tak dapat makan jadi ambil kesempatan sekarang hehehe. Banyak betul alasan 🙂

Share this nice post:
Tagged ,

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

2 thoughts on “BerGCB Di Tengahari Jumaat

  1. untung baby, teringat masa pregnantkan baby Danish kata “Baby arini nak makan ape? ha Mc’D” nnt dia gtau ayah dia”Ayah baby nak makan Mc’D arini” pdhal dia yg nak melantak ambik kesempatan betullll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *