Blog, Contest, Frenz

Sesi Mengagih Hadiah :)

 

Kan da kata.. dua orang ni sibuk nak menang. Tak pe lah bagi peluang sekali boleh. Hadiah untuk dorang ni same sebijik sebijon tak boleh tak sama sebab nak bagi adil. Nanti pot pet pot pet cakap saya ngelat 🙂 Harga pun saya make sure sama je dengan 3 orang ibu2 yang dapat tu.

Bila dua2 dah ada kat opis barulah saya bagikan untuk dorang. Saja nak tayang2 gambar macam penyampaian hadiah apa je hehehe. Thanks to both of you. Doranglah geng susah senang saya kat opis (ini bukan ayat bodek). Thanks sebab support saya berblogging 🙂

 

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

2 thoughts on “Sesi Mengagih Hadiah :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *