Blogger, Contest, Giveaway

GiveAway EdY : Jangan Main-main!

Hari ni teringin nak join giveaway Edy si budak yang selalu bertuah. Rasanya sepanjang pemerhatian dan pembacaan saya kat blog beliau ni, tak pernah dia ni tak bertuah kalau masuk apa2 contest. Jadi hari ni saya nak menumpang tuah ayam nampak di kaki dia yang selalu menang contest tu. Mana tahu rezeki baby kat dalam perut ni, dapatlah hadiah2 yang ditawarkan oleh Uncle Edy ni 😉 Minta mahap le kalau entry tak berapa nak kreatif ye Edy, akak cuba2 nasib jek ni sebab tengok hadiahnya menarik tertarik kau memang dabooommmm hehehe.

 

Syarat2nya:

1. Buat 1 entry paling kretif pasal giveaway ni dengan tajuk
“GiveAway EdY : Jangan Main-main!”… [Done :)]

(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini… [dah lama dah :)]

3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger dan make sure dieorg tahu…
Dengan ini saya mengetag Ita – Firefly-Zue untk menjoinkan diri 🙂

4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni…
[Done :)]

Tarikh Tutup : 11.59 pagi pada 14/6/2011

Hadiah2 yang menanti:
Tempat Pertama :
1 x Tumblin’  Monkeys

Tempat Kedua
1 x Brain Puzzles

Tempat Ketiga
3 x Uno Card

Saguhati

10 x souvenir dari luar negara

Menarik tak hadiahnya? Cakap la menarik kalau tak saya kecil hati ni 🙂
Apa tunggu lagi..
Meh ler join ramai2.. tuah ayam nampak kat kaki,
tuah Hernee nampak kat perut ooppsss.. 😉
Klik sini nak join

Share this nice post:
Tagged

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

4 thoughts on “GiveAway EdY : Jangan Main-main!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *