Pregnancy Info, Pregnancy Journey

Doa-doa Menjelang Bersalin

Sharing is caring 🙂 Doa-doa menjelang waktu bersalin yang saya snap dari buku Amalan Ketika Mengandung & Setelah Bersalin Serta Panduan Menamakan Bayi supaya dapat diamalkan bersama sebelum dan ketika menjelangnya saat2 melahirkan. Semoga memberi manfaat kepada yang mengamalkannya dan semoga dipermudahkan ketika menghadapi saat2 kelahiran 🙂   1) Surah Al-Anbiyak Ayat 87   2) Ayat Kursi, Surah Al-Baqarah Ayat…

Read More

Pregnancy Info, Pregnancy Journey

Short Update: Johnson’s Infant Massage

Short Update: Johnson’s Infant Massage, a photo by herneesamshudin on Flickr. Ringkas je ni.. Semalam lupa nak post hehehe. Program semalam kat The Puteri Pacific Hotel, JB. Rasanya ni aktiviti last yang saya akan join before bersalin. Tapi kalau larat lagi time SGM nanti nak datang juga kalau boleh hehehe. Ok, tunggu full update pasal urut2 baby ya 🙂

Deko Bersama Hernee Nazir

Peneman Di Rumah :)

Dah lama nak story mory tapi.. ada tapinya.. tapi tuan blog ni maklumlah datang penyakit M dia langsung tak layan blog membelog ni 🙂   Dari hari tu saya request suruh En. Nazir belikan ikan gapi nak bela kat opis. Pokok keladi tu saya ambil kat rumah MIL, dengan harapan cepat membiak dan nak bawak pergi opis juga. Sekali fikir2…

Read More