• Doa-doa Menjelang Bersalin

    29/06/2011

    Sharing is caring πŸ™‚ Doa-doa menjelang waktu bersalin yang saya snap dari buku Amalan Ketika Mengandung & Setelah Bersalin Serta Panduan Menamakan Bayi supaya dapat diamalkan bersama sebelum dan ketika menjelangnya saat2 melahirkan. Semoga memberi manfaat kepada yang mengamalkannya dan semoga dipermudahkan ketika menghadapi saat2 kelahiran πŸ™‚   1) Surah Al-Anbiyak Ayat 87   2)…

    Read more
  • Menghapuskan Cuti Hari Sabtu :)

    28/06/2011

    Yeahhh.. hari Sabtu sempat ikut Cdot & Yot ke Jusco. Bosan duduk kat rumah saja tanya2 dia tak ada nak ke mana2 ke. Kebetulan Yot nak ke bank, jadi saya dengan muka tak malu pun mengendeng la nak ikut πŸ™‚   Nahhh.. ni gambar on the way ke Jusco.. melayan Ean dalam kereta..   Hensem…

    Read more
  • Short Update: Johnson’s Infant Massage

    27/06/2011

    Short Update: Johnson’s Infant Massage, a photo by herneesamshudin on Flickr. Ringkas je ni.. Semalam lupa nak post hehehe. Program semalam kat The Puteri Pacific Hotel, JB. Rasanya ni aktiviti last yang saya akan join before bersalin. Tapi kalau larat lagi time SGM nanti nak datang juga kalau boleh hehehe. Ok, tunggu full update pasal…

    Read more
  • Perkembangan Fetus – Hamil 35 Minggu

    25/06/2011

    Ya Allah.. dah 35 minggu.. sekejap je rasanya. Degup jantung saya semakin laju πŸ™‚ Tenang Hernee.. tenang.. insya’Allah semua akan berjalan lancar. Hari Khamis check up dengan Dr. Ong partner Dr. Khor, result dari check up tu, doktor kata BP saya semua ok, uri ok, air ketuban ok, urine pun ok, terima kasih kat ubat…

    Read more
  • Peneman Di Rumah :)

    24/06/2011

    Dah lama nak story mory tapi.. ada tapinya.. tapi tuan blog ni maklumlah datang penyakit M dia langsung tak layan blog membelog ni πŸ™‚   Dari hari tu saya request suruh En. Nazir belikan ikan gapi nak bela kat opis. Pokok keladi tu saya ambil kat rumah MIL, dengan harapan cepat membiak dan nak bawak…

    Read more
1 2 3 9
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: