Deko Bersama Hernee Nazir

En. Nazir Mengupdate Deko2

Ingat tak deko2 frame gambar2 yang kecil ni. Sekarang cik abang tu dah top up lagi frame besar gambar outdoor photoshoot hari tu. Saya pun layankan je la. Dia yang rajin nak mendeko. Saya dah tak larat, rumah semua dia yang handle, kecuali masak2 aura rajin saya datang sekarang ni. Rasa tiap2 hari pun nak masak tapi kalau larat la 😉

Gambar yang dia print tu dah di framekan. Lepas tu ditepeknya kat wall antara master bedroom dengan bilik tengah2 tu. Haaaa.. macam gambar kat bawah ni. Kesian frame2 kecil2 dah turun pangkat hehehe. Kipas kaler2 tu props dia untuk wedding photoshoot. Gitar kapok tu pun sekarang dah jadi one of the props hehe. Layankan je la janji dia dapat hasil yang dia nak.

Ok, jom kita tenung gambar2 ni. Kalau ada ternampak sawang2 sila buat tak tahu ye 🙂

 

_DSC0308

 

Nah.. kasi zoom sikit 😉

 

_DSC0312

Itu je kot nak bebel. Ada lagi satu bahagian kat wall yang bakal ditukar rupanya. Tapi gambar2 tu tak settle lagi baru ada satu frame je. Dah siap nanti saya share 🙂

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

8 thoughts on “En. Nazir Mengupdate Deko2

  1. hah melayan blog U ngan Daneen dah dia merengek “Mummy, nak fan cam gini ah color banyak (ko bygkan R dia yg berbelit tu)” pitam aku melayan.. kreatif En.Nazir..

    1. hahahaha.. blh la sikit2..nk gnti eric leong jauh lg..wakaka

      khas utk daneen >>> nti klau gi jusco heret je mummy kt kdai jual mjlh dkt2 ngn watson tu..nk bso nk kcik smue ade..sile la pilih wahai daneen..mummy x mrh punye..hahahaha..klau mummy mrh daneen wat2 la mrajuk..sure mummy ngn ayh blikn gak..ngeh2..

  2. xde maknanya nak belikan, mmg dia pantang nmpk merengek tp aku wat dunno jek, semlm ayat plg x boleh blah “Abis uncle tu da beso boleh plak beli, kakak x boleh” sbb aku ckp kakak dah beso no more toys xyah ah beli2 kipas bagai.. nak melayan cakap dia mmg x hbis ada jek jawapannya..

    1. hahaha..die ingt agknye uncle tu wat main2 kipas cm die wat main..wakaka..che long pn pngsan le cm tu daneen klau uncle ko main2 kipas tu..hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *