Parenting Program, Pregnancy Program, Program Susu Ibu

Seminar Keibubapaan dan Asuhan Sihat UTM 2011

Morning 🙂 Nak share info berguna ni. Untuk sesiapa yang free bolehlah join program kat bawah ni. Saya ikutkan hati memang nak join, tapi hari tu kerja la. Saya pulak dah ambil cuti on 16 May takkan nak sambung lagi 18 May tu kan hehehe. Tapi macam nak berusaha untuk dapatkan time off la. Sayang pulak rasa banyak ilmu boleh ceduk tu. Tengoklah macamana nanti. [Silalah baca email dari Puan Mardziah – Dunia Susu Ibu yang saya copy & paste kat bawah tu.. Thanks Mar for the invitation :)]

Salam

Jemput hadir ke Seminar Keibubapaan dan Asuhan Sihat UTM 2011. Rujuk attachment untuk maklumat lanjut.

 

Tarikh: 18/5/2011

Masa:  08:00am – 5:00 pm

Location: Bangunan Canseleri, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor Bahru

 

More info Siapa patut hadir? Semua…
– Ibu-bapa
– Bakal Ibu bapa/ nenek/datuk
– Pengasuh/ guru
– Bakal guru
…- para pelajar
– pasangan suami isteri
– individu yang berminat

 

Yuran pendaftaran RM20/peserta.
(RM5 untuk pelajar UTM)

 

Untuk pra-pendaftaran – sila hubungi Pn Hasnah/Sarimah di Pusat Kesihatan Universiti 07-5537218 penyertaan awal layak mendapat baucer diskaun)

 

CERAMAH
• Bersama jayakan penyusuan susu ibu
o Pegawai Zat Makanan Jabatan Kesihatan Negeri Johor
• Kumpulan Sokongan susu ibu di Malaysia
o Pn Nor Kamariah,
Pakar Laktasi (Pengasas susuibu.com)
• Anugerah minda: bahagia dan membahagiakan
o Pengarah Jabatan Pembangunan Wanita Johor
• Penjagaan gigi kanak-kanak dan masalah pergigian
o Pakar Perunding Pergigian Kanak-kanak
• Memilih taska selamat
o Pegawai Jabatan Kebajikan Masyarakat Johor
• Bersediakah anak anda ke sekolah?
o Pensyarah Fakulti Pendidikan UTM

 

CABUTAN BERTUAH

 

GERAI PAMERAN/JUALAN
-Jab Pembangunan Wanita Negeri Johor
-Pejabat Kesihatan Daerah Johor Bahru
susuibu.com
– Malaysian Breastfeeding Peer Counsellors
– ALIMKids
-Duniasusuibu.com
-Stormreaders
– Mumsdreams

Share this nice post:
Tagged , , , , , ,

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

4 thoughts on “Seminar Keibubapaan dan Asuhan Sihat UTM 2011

  1. kak.. jom ar g.. salwa insyaallah g.. semlm kan salwa kol UTM tue mtk diorang kuarkan surat pada jabatan.. diorang da faxkan surat tue td.. so dapat ar salwa pelepasan ari tue utk g seminar nie.. sukaaaaaaaaaaaaaaaa sangat,. mesti best kak.. sbb ader puan kamariah tue.. kak kalau g bleh geng kiter kat sana nnt.. jom ar kakkkkkkkkkkkk

    1. salwa>>wa..tlh mmbuatkn akk bkobar2 ni nk gi..hehehe..akk akn usahakan nk time off ni..nti klau dpt akk inform tau..hehehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *