• 60 Days To Go :)

    31/05/2011

      Pagi2 jengah blog, tetibe ternampak kat side bar “60 days to go” phewwwwwwwwwww. Rasa diawangan sekejap 😉 Macam2 perasaan ada, tapi saya kena balancekan semua rasa tu takut nanti emosi saya tu mendatangkan effect masa proses pelahiran. Harap2 60 hari2 terakhir ni  tak ada apa2 masalah2 serious. Rutin BSP masih lagi berjalan seperti biasa…

    Read more
  • Budak Tak Ada Kerja

    31/05/2011

    Cerita lama, baru terjumpa dalam draft tapi tak publish ngeh2. ‘Budak Tak Ada Kerja’ ni ada 2 orang seopis dengan saya (klu: 2 nama yang berebut dan main ngelat nak menang ‘si kuat bebel’ no 2 & 3). Tengok tu dia rembatnya sponge kat pantry, lepas tu di dekonya jadi sponge bob. Patutlah hilang sponge…

    Read more
  • Senarai Semak Kelengkapan Bayi

    31/05/2011
    [Sumber: Majalah Pa&Ma – Mei 2011] Antara barangan utama yang perlu dititikberatkan untuk kegunaan hari2 awal bayi selepas dilahirkan. Alhamdulillah rasanya saya dah cukupkan 90% dari senarai yang ada. Kalau yang saya Italic kan tu maknanya tambahan yang tak disenaraikan dalam Pa&Ma. Kalau ada revise item ke saya akan update lagi. Apa pun selagi boleh…

    Read more
  • Update ‘Si Kuat Bebel’ @ herneenazir.com (as at 30/05/2011)

    30/05/2011

      Latest update as at 30 May 2011. Tarikh tutup 31  May 2011 @ 2359hrs. Masih mengekalkan orang yang sama untuk Top 4. Ada peluang lagi kalau nak mengubah nasib. Selamat mencuba ya 🙂

    Read more
  • Panduan Penyusuan Susu Ibu Bagi Ibu Bekerjaya

    30/05/2011

    Kawan2.. just nak share, saya beli buku ni masa attend SGM – Nur Kasih – Susu Ibu Cecair Bernilai Emas kat UTM, Skudai. Masa tu Dunia Susu Ibu ada buat jualan, jadi saya tak melepaskan peluang nak membeli buku yang sangat berguna untuk panduan saya saya masih kekurangan ilmu penyusuan. So far dah berkali2 juga…

    Read more
1 2 3 7
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: