Pregnancy Journey

60 Days To Go :)

  Pagi2 jengah blog, tetibe ternampak kat side bar β€œ60 days to go” phewwwwwwwwwww. Rasa diawangan sekejap πŸ˜‰ Macam2 perasaan ada, tapi saya kena balancekan semua rasa tu takut nanti emosi saya tu mendatangkan effect masa proses pelahiran. Harap2 60 hari2 terakhir ni Β tak ada apa2 masalah2 serious. Rutin BSP masih lagi berjalan seperti biasa …

Continue Reading
Colleagues

Budak Tak Ada Kerja

Cerita lama, baru terjumpa dalam draft tapi tak publish ngeh2. ‘Budak Tak Ada Kerja’ ni ada 2 orang seopis dengan saya (klu: 2 nama yang berebut dan main ngelat nak menang ‘si kuat bebel’ no 2 & 3). Tengok tu dia rembatnya sponge kat pantry, lepas tu di dekonya jadi sponge bob. Patutlah hilang sponge …

Continue Reading
Pregnancy Info Pregnancy Journey

Melegakan Sakit Secara Semula Jadi Semasa Pelahiran

Info sharing πŸ™‚ Rasanya sangat2 berguna info ni untuk mommy to be macam saya yang memang tak ada experience langsung. Sama2 kita baca ye, semoga bermanfaat untuk semua. [Credit Info: BabyCenter Malaysia] Dapatkan kehangatan Pernafasan Berehat Menukar posisi Urut Perasaan disayangi Skil tahap profesional Maklumat lanjut mengenai cara semula jadi untuk melegakan sakit   Dapatkan …

Continue Reading