Blog, Blog Header, Blog Template, Blogging Life

Awak2.. Cantik Tak Header Baru Blog Kita :)

Taraaaaaaaaa.. inilah header baru blog picisan saya ni yang saya order dengan Jijie- Triple Colour Life. Cantik tak??? Cantik tak??? Saja2 nak yang simple2.. Thanks Jijie 🙂 Mula2 plan nak tukar template blog sekali. Sekali fikir2 nanti dulu la. Kalau baby dah keluar nanti nak suruh Jijie tambah baby duk atas riba tu boleh tak hehehe.

New header.. baju tu sebijik kaler baju maroon saya yang dah tak muat sekarang tu 😉 kat sebelah yang macam kontrol macho tu of course la my En. Nazir with his camera. Dia tak tengok lagi header baru ni, saja diam2 takut dia bebel 😉

 

Yang dua ni pulak blog badge saya dan customade kotak ‘Advertise Here’.  (boleh cari kat side bar) Siapa2 yang nak advertise bisnes/ blog meh la sini 🙂 Total service ni semua RM60. Jijie siap tolong installkan lagi. Thanks again Jijie 🙂

Sebenarnya saya suka sangat tengok design blog Jijie ni. Kemas dan menarik. Kawan2 yang berminat kalau nak tengok hasil kerja Jijie, bolehlah jengah2 blog dia ya. Banyak juga service yang ditawarkan.

Blog Template/ Blog Header/ Blog Setting/ Blog Background/ Blog Badges/ Advertisement plot etc . Bulan ni ada 10% discount for blog makeover & RM 100 for 2 blog headers.

Silalah menjengah TRIPLE COLOUR LIFE – JIJIE

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

8 thoughts on “Awak2.. Cantik Tak Header Baru Blog Kita :)

  1. menarik ! 🙂

    By the way salam kenal !me blogwalking here…good luck mummy to be ..as u going to enjoy the pregnancy hood journey. 🙂

  2. hi..
    lamenyeee tak jengah mane2.. heheheh… makcik bz kat ofis+ byk yg kena blok dah…

    cantekkkkkkk header HN!
    jijie punye design mmg best!!! tu yg akak sayang nk tinggal blogspot tu, sbb sayang header tu haaa…. huhuhuhu..

    1. kak laila>> lor ye ke..kt sni pn same kdg2 ade je blog yg x leh bukak kak..

      tq puji header buatan jijie tu..mmg cun la hsil keje die..akk punye header tu pn cun gak..mintk tlg jijie transfer ke blog bru la..msti blh kot.. (cess pndai2 jek kite ni)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *