MNM Photography, Pregnancy Journey, Pregnancy Photography, Pregnancy Portrait

Pregnancy Bump Photoshoot (Week 25)

25 weeks already.. Alhamdulillah.. 15 weeks to go.. phewwwww 🙂

Semalam En. Nazir tiba2 plan kata nak ajak pergi buat outdoor photoshoot untuk mak2 buyong. Saya pun on je la, memang dah bagitau dia awal2, setiap bulan dapat sekeping gambar pun jadilah nak simpan buat koleksi.

Lokasi: Hutan Bandar Mutiara Rini, Skudai, Johor.

Gambar yang awal2 ni of course lah with my other half, ayah kepada anak yang dikandungkan :). Ada banyak lagi rasanya, tapi yang dia dah upload and edit ni je yang saya copy. Saya tengah nak pilih 2 yang terbaik di mata saya dan En. Nazir, untuk join contest dan hantar ke Pa&Ma hehehe. Angan2 ko tinggi menggunung Hernee oii. Saja2 mengisi masa2 yang lapang tak lapang sangat ni. Kalau ada yang sudi bagi pendapat gambar mana bagitau ye. Oklah, enjoy the piccas 🙂


Gambar kat bawah ni saya bersama2 Upiet, suami dia kawan adik saya dan kawan juga pada En. Nazir. Kebetulan dia pun tengah membuyong, tu yang join sekali. Tak sempat nak laga2 perut je, sebab perut dia kecil lagi. Nanti kalau dah membulat bolehlah main laga2 perut pulak 😉

 

Nota buat Cdot & Mummy Dasy: Kalau korang ada mesti lagi best kan.. bukan laga perut lagi, silap2 kita bergambar sambil berguling2 atas rumput tu. Apakan daya sorang dah meletop, sorang lagi nun kat KL. Next baby kita wat photoshoot sama2 yok 😉

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

10 thoughts on “Pregnancy Bump Photoshoot (Week 25)

    1. Mummy Dasy>>tq long..hehehe.. nti baby aku n cdot dh kuar..kte bgabung meletuppppp yok hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *