Koleksi Pinky, My Pinky, Pink Lover

Pinky vs Princess II

Sebelah kanan tu My Pinky dan sebelah kiri tu Princess II kepunyaan Ita. Dua2 netbook ni baru berkenal2 rapat. Nak jodohkan tapi nampak gayanya dua2 girl la. Rasa macam lesbian pulak kang hahaha. Merepek betul macam dah tak ada kerja lain. Maklumlah dari awal pagi sampai ke petang “bapak kucing” tak ada kat opis jadi “anak tikus” berkeliaranlah 😉 (matilah kalau boss baca)

Tadi cakap dengan Ita, Pinky tu konon2nya girl and pasangan dia Princess II. Macam mana nak bezakan? Bezakan ikut kaler bawah tu je, Pinky putih Princess hitam hehehe.

Betul2lah tuan Pinky dengan Princess II ni dah tak ada kerja. Nak main kawin2kan netbook pulak hehe. Actually Princess 2 tu baru je jadi hak milik Ita, kiranya baru nak ditayang kat blog la. Pinky dah berzaman jugalah jadi bestfriend saya kat rumah dikala bosan.

 

Ini pulak tuan Pinky dan Princess II yang kekurangan pekerjaan pagi ni. Tukang ambil gambar confirmlah En. Nazame yang terlebih rajin melayan kitorang.

Dahlah penat nak taip entry mengarut ni. Ni lah bila kerajinan nak update datang, asyik nak membebel je kat blog. Esok2 saya update lagi banyak nak share sebenarnya especially kawan baru yang ada kat rumah  🙂

Share this nice post:
Tagged

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

2 thoughts on “Pinky vs Princess II

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *