Notebook To Sell!!! Acer Aspire 5942G-724G64Bn

Morning kawan2.. kawan saya Nazam si Mat Gadget nak let go Notebook Acer Aspire 5942G-724G64Bn. Sebab musababnya dia dah tertarik dengan Acer Iconia. Macam biasa la mamat ni pantang nampak gadget2 baru cepat je lupa yang lama.

Ni gambar notebook dia tu still in good condition. Details nya ada kat bawah.


Acer Aspire 5942G-724G64Bn
Model: KAQBO

OS: Windows 7 Home Premeium 64-bit
Processor: Intel Xore i7 processor 720QM (1.6GHz, 133 MHz FSB)
LCD: 15.6″ HD Acer CineCrystal LED LCD
Graphics: ATI Mobility Radeon HD5650 up to 2783MB HyperMemory.
Memory: 4GB
Storage: 640GB HDD
Optical Drive: Blu-ray Disc/ Super-Multi DL combo Drive
Card Reader: Multi-in-1 card reader
WLAN: 802.11b/g/n
Bluetooth: Bluetooth 2.1+EDR
Webcam: Acer Crystal Eye HD Webcam
Battery: 8-cell Li-ion battery

Condition: like new (see to believe), with another 2 years warranty.
Original Price: RM5100

Sekiranya berminat bolehlah hubungi beliau 016-7730877 @ email kat nazame@yahoo.com.sg. Kalau malu2 nak contact dia, boleh contact saya kat hernee@ptp.com.my/ hernee.nazir@gmail.com. Paling mudah tinggalkan je komen kat entry ni ya :)

Oooppsss terlupa.. harga untuk dijual RM4000. Cepat2 kalau berminat :)

Share this nice post:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

2 comments

Leave a Reply